1 kg csirkemell filé
2 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
3 gerezd fokhagyma
só
150 ml tejföl (20%-os)
1 csapott evőkanál fűszerpaprika
feketebors (őrölt)
A csirkemellet alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, majd szeletekre vágjuk.
A tojásokat villával összekeverjük, hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, mehet hozzá a fűszerpaprika és az áttört fokhagyma is, ezt jó alaposan összekeverjük.
Ebbe a masszába beletesszük a csirkemellet, úgy hogy mindenhol alaposan befedje azt. Majd ezt az egészet egy napra a hűtőbe tesszük.
Mielőtt sütnénk, kivesszük a hűtőből, a szeleteket lisztbe forgatjuk Bő forró olajban mind két oldalát szép pirosra sütjük.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, és kevés napraforgó olajon süssük mindkét oldalát aranyszínűre. Ezután serpenyővel együtt tegyük 180 C fokos sütőbe 12 percre. Készítsük elő a z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szószhoz a vizet, szójaszószt, zúzott fokhagymát, mézet, barna cukrot, Tabasco szószt és borsot felforraljuk, majd 2 tk vízben elkeverjük a keményítőt és besűrítjük vele a szószt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézSzép, házi csirkecombokat vettem, mivel nekünk most nincs saját pipink...az ízület találkozásánál meglazítottam a bőrt, hogy alá lehessen nyúlni, és kívül-belül besóztam.Töltelék:...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és félbevágjuk. Jénaiba tesszük és elkeverjük az egész paradicsomokkal. Megsózzuk jó alaposan, rálocsoljuk az olajat, elkeverjük az aprított bazsalikom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű