-30 dkg porcukor
-4 darab tojássárgája
--25 dkg Ráma margarin
--30 dkg liszt
- 3 dl tejföl
-1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 csomag kakaós pudingpor
1 csomag puncsos pudingport
A cukrot, a tojássárgát és a Ramát jól kikeverni.
Beledolgozni a liszttel elkevert sütőport, a tejfölt és a felvert habot.
-A masszát 3 részre osztani.
- Az elsőbe vanília pudingport, a másodikba a kakaós pudingport, a harmadikba a puncsos pudingport belekavarni.
Tetszés szerinti sorrendbe rakni a Ramával kikent, lisztezett tepsibe, majd előmelegített sütőben közepes lángon megsütni.( Csokimázat tenni a tetejére.) én szórtam rá magvalt meggyet is
-miután megsült kihűlt ,ketté vágtam és megkentem egy kevés krémmel
az én Krémem ...1 Aranka főzés nélküli pudingport a leirás szerint tejjel felvertem majd Hulala tejszinhabot adtam hozzá és együtt vertem mig jó kemény krémet kaptam
ezzel a kémmel megkentem az egyik lapot majd befedtem a másikkal
3 dl-es bögrével mérd ki a hozzávalókat egy tálba, dolgozd össze az alapanyagokat.Nyújtsd ki a tésztát 3-4 mm vastagra, majd szaggasd ki a rénszarvas fejeket.180 C0-ra melegítsd el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet apróra törjük és hozzákeverjük a vajat, a meggyes gyümölcslét és a porcukrot, majd robotgéppel összedolgozzuk. Amikor kemény pép lesz belőle, belekeverjük a kimagvalt meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát az adott hozzávalókból, gyors mozdulatokkal összedolgozzuk és fél órára hűtőbe tesszük. Laza, lágy tésztát fogunk kapni. Előkészítjük a szilvát, megmossuk, kimagozzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Az egyik tésztát kinyújtjuk és belesimítjuk és 22*38 cm-es tepsibe. Megkenjük vékonyan lekvárral, megszórjuk dióval, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes