Családireceptkönyv.hu

Papagáj szelet kicsit másképp


Írta:

Elk. idő: 40
Adag: 6
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


-30 dkg porcukor
-4 darab tojássárgája
--25 dkg Ráma margarin
--30 dkg liszt
- 3 dl tejföl
-1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 csomag kakaós pudingpor
1 csomag puncsos pudingport

Elkészítés:


A cukrot, a tojássárgát és a Ramát jól kikeverni.
Beledolgozni a liszttel elkevert sütőport, a tejfölt és a felvert habot.
-A masszát 3 részre osztani.
- Az elsőbe vanília pudingport, a másodikba a kakaós pudingport, a harmadikba a puncsos pudingport belekavarni.
Tetszés szerinti sorrendbe rakni a Ramával kikent, lisztezett tepsibe, majd előmelegített sütőben közepes lángon megsütni.( Csokimázat tenni a tetejére.) én szórtam rá magvalt meggyet is
-miután megsült kihűlt ,ketté vágtam és megkentem egy kevés krémmel
az én Krémem ...1 Aranka főzés nélküli pudingport a leirás szerint tejjel felvertem majd Hulala tejszinhabot adtam hozzá és együtt vertem mig jó kemény krémet kaptam
ezzel a kémmel megkentem az egyik lapot majd befedtem a másikkal

Papagáj szelet kicsit másképp

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Habos Rebarbarás süti
Habos Rebarbarás süti

Meghántom a rebarbarát és 1 cm darabokra vágom. 2 bögre cukrot a tojások sárgáját az olajat,tejet (vagy ásványvizet) jól kikavarom ezután hozzáadom a lisztet és sütőport.Tálcába t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
520.Indiáner
520.Indiáner

A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a vizzel és 4 dkg liszttel. A tojásfehérjét keményhabbá verjük a cukorral, majd apránként hozzáadjuk a sárgájához majd ezut...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rugelach - diós és csokoládés
Rugelach - diós és csokoládés

Mindegyik tölteléket nyomkodjuk bele a tésztába. Elkészítés: A krémsajtot a vajjal, cukorral habosra keverjük. Jobb ha géppel mert akkor nem olvad annyira a massza. Ezt a vaj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk