Családireceptkönyv.hu

Paradicsompaprika ( pritamin) Téire hidegen


Írta:

Elk. idő: 1óra
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-6 kg paradicsompaprika ( PRITAMIN PIROS PARADICSOM PAPRIKA )lemérni aztán szeletelni
-1/2 kg cukor
-1/2 liter 10 % ecet
.-20 dkg só
-1 kávéskanál natrium benzoat
-egy kisebb marék fekete bors
-babérlevél
-mustármag

Elkészítés:


megmossuk
-kicsumázzuk
-vastagabban szeleteljük
-egy nagyobb edénybe tesszük
NEM KELL BELE VÍZ -ami levet enged azzal töltjük fel
-összekeverjük az ecetet + só + cukor + natrium benzoat + babérlevél,+ bors + mustármag
-ráöntjük a paprikára jól megkavarjuk
-hüvös helyen másnapig tartjuk.Többször megkavarjuk
-másnap üvegekbe rakjuk
-kb 4-5-.. 720 ml -es üvegre elég a mennyiség
-tormát hélyezünk az üvegekbe
-ráöntjük a levet
-lezárjuk és mehet a polcra az éléskamrába

Paradicsompaprika ( pritamin) Téire  hidegen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csalamádé
Csalamádé

Ez a recept 5 literes üveghez van, persze el lehet osztani kissebb üvegekbe is! Felaprítjuk a káposztát, a hagymákat, a paprikát, a zöldparadicsomot és az uborkát, alaposan összek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsanna
Nyári savanyuság télire – Csalamádé
Nyári savanyuság télire – Csalamádé

Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük! Nem romlik meg akkor sem, ha folyamatosan h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csemege uborka
Csemege uborka

Elkészítés: Az uborkákat megmosom, üvegekbe töltöm, tetejére apró hagymát, teszek és teszek bele a felsorolt fűszerekből. Egy tepsibe hideg vizet öntök és a tepsibe teszem az ub...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Vegyes házi savanyúság Vali-módra
Vegyes házi savanyúság Vali-módra

1. Tegyél a flakon aljára egy csokor kaprot. Tömd tele a kedvenc zöldségeiddel. 2. Öntsd fel hideg vízzel a az egészet. Használj literenként egy evőkanál sót. 3. A megtömöt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk