---csirkemellfilé
--egy csipet tengeri só;
---három pohár ivóvíz;
-- csirke fűszerkeverék
---A csirkefilét kiolvasztjuk és megmossuk.,
-- A csirkemellet szép szeletekre vagy. csíkokra. vágjuk
---.Dörzsölje be a húsdarabokat minden oldalukon sóval., fűszerekkel --.Öntse a multicooker edényébe vizet
Tegyünk a tetejére a tálkát a pároláshoz.
- Tedd bele a csirkét.
- A készüléket „Gőzölés” üzemmódba állítjuk, és -20 percig pároljuk aa húst
.A párolt csirkefilét tetszőleges körettel tálaljuk.
-
A húst vékony szeletekre vágjuk. A tejfölbe keverjük a felvert tojást, a fűszereket és a zúzott fokhagymát, majd átkenjük vele a húsokat és egy dobozba tesszük. Legalább egy éjszak...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A lebőrözött csirkemelleket csontozd ki, lapjában vágd ketté (esetleg gyengén klopfolhatod is), s sózd meg. 2. Hevítsd fel a vajat, s a hússzeleteket mindkét oldalukon pirít...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFűszeres-ropogós kacsacombok, aszalt-sárgabarackos pálinkaszósszal, medvehagymás krumplipürével: A kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, tűzdeljük meg a fokhagymával, majd tegyük egy n...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA húst vékony csíkokra vágjuk, befűszerezzük, majd az olíva olajon mindkét oldalát fehéredésig megsütjük. A hagymát ketté vágjuk, hosszában felszeleteljük és hozzáadjuk a húshoz, e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű