---csirkemellfilé
--egy csipet tengeri só;
---három pohár ivóvíz;
-- csirke fűszerkeverék
---A csirkefilét kiolvasztjuk és megmossuk.,
-- A csirkemellet szép szeletekre vagy. csíkokra. vágjuk
---.Dörzsölje be a húsdarabokat minden oldalukon sóval., fűszerekkel --.Öntse a multicooker edényébe vizet
Tegyünk a tetejére a tálkát a pároláshoz.
- Tedd bele a csirkét.
- A készüléket „Gőzölés” üzemmódba állítjuk, és -20 percig pároljuk aa húst
.A párolt csirkefilét tetszőleges körettel tálaljuk.
-
A húst tetszés szerint vágjuk kockákra vagy csíkokra, majd forgassuk egybe a sóval, borssal, reszelt fokhagymával, olajjal és a mustárral. A mustáros húst fedjük le és tegyük 1 éjs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldborsót megfőzzük. 2. A csirkemellet csíkokra vágjuk és egy kevés zsiradékon puhára pároljuk. 3. Ízesítjük sóval, borssal és zúzott fokhagymával. 4. Ha megpirul...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csíkokra vágott csirkemellet fonnyasztott vöröshagymán pirítsuk félpuhára, fokhagymával és gyömbérrel, sóval. Ezután keverjük össze a curryvel és adjuk hozzá a joghurtot, majd fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy mély tepsi alját kibéleljük a vékony szeletekre vágott füstölt szalonnával, majd elterítjük rajta a 2 marék jó megmosott nyers rizst. Megszórjuk sóval és őrölt borssal. A rizs...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes