-70 dkg sertéskaraj
-2 evőkanál liszt
10 dkg margarin vagy olaj
-2 teáskanál mustár
-1 evőkanál ketchup
-1 teáskanál morzsolt tárkony
-1.5 dl félédes fehér bor
-kávésk. cukor
-2 dl főzőtejszín
-2 dl tejföl
-só
bors
olaj
A húst felszeleteljük .sóval, borssal ízesítjük.
-lisztbe forgatjuk ,a margarinon vagy olajon átsütjük,tálba szedjük
a megmaradt zsiradékba szorjuk a cukrot kicsit piritjuk,majd mindent hozzáadunk ( füszereket,bort )
-Kivéve a tejszint és a tejfölt
-kicsit összeforraljuk majd ,hozzáadjuk a tejföl+ tejszin keverékét
-a hússal puhára főzzük
-ha szükséges még lehet izesiteni
Rizs körettel ,spagettivel vagy akármilyen tésztával tálaljuk
Az olajat vagy a zsírt megforrósítjuk, majd a hús minden oldalára kérget sütünk.Sóval és meg apróra vágott tárkonnyal ízesítve, egy kevés vízzel felöntve, fedő alatt többször megfo...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: NehézVágd kisebb darabokra a paprikát, hagymát, fokhagymát pirítsd meg forró olíva olajon. Ezután önts alá egy pohár vizet és a tejfölt. Adj hozzá vegetát, párold 10 percet, majd jól t...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KözepesVizet forralni, tésztát beletenni. Szűzérmébe sajtot, cukkinit tenni. Ezt baconbe tekerni és megsütni. Mellé tenni: spenótot, cukkinit, paradicsomot, fokhagymát, sajtot. Ha a té...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajba középen hosszába hosszú, éles késsel lyukat vágunk, a kolbászt kicsit beolajozzuk, és belecsúsztatjuk a karajba. Ezután sóval bedörzsöljük a karajt mindenhol, és hagyjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes