Családireceptkönyv.hu

Pikáns tejszines sertésszelet


Írta:

Elk. idő: 1ora
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-70 dkg sertéskaraj
-2 evőkanál liszt
10 dkg margarin vagy olaj
-2 teáskanál mustár
-1 evőkanál ketchup
-1 teáskanál morzsolt tárkony
-1.5 dl félédes fehér bor
-kávésk. cukor
-2 dl főzőtejszín
-2 dl tejföl
-só
bors
olaj

Elkészítés:


A húst felszeleteljük .sóval, borssal ízesítjük.
-lisztbe forgatjuk ,a margarinon vagy olajon átsütjük,tálba szedjük
a megmaradt zsiradékba szorjuk a cukrot kicsit piritjuk,majd mindent hozzáadunk ( füszereket,bort )
-Kivéve a tejszint és a tejfölt
-kicsit összeforraljuk majd ,hozzáadjuk a tejföl+ tejszin keverékét
-a hússal puhára főzzük
-ha szükséges még lehet izesiteni
Rizs körettel ,spagettivel vagy akármilyen tésztával tálaljuk

Pikáns tejszines sertésszelet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ausztrál mustáros szelet
Ausztrál mustáros szelet

A húst szeletekre vágjuk, klopfoljuk. Az olajban a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. A visszamaradt olajban az apróra vágott hagymát, paradicsomot, paprikát megsütjük, megsz...

Elkészítési idő: 90
Nehézség: Könnyű
share
Darált - Gyulai vagdalt - OK
Darált - Gyulai vagdalt - OK

1. A ledarált húshoz keverjük a felaprított hagymát, az összepréselt fokhagymát és az összes fűszert. 2. Ezután alufóliára tesszük, mellé teszünk egy szál kolbászt. 3. Így...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Gombás sertéstokány
Gombás sertéstokány

1. A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpirítjuk. 2. Közben hozzáadjuk a gombát, amikor már a gomba is megpirult, beletesszük a kockára vágott húst. 3. Amikor a hú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Temesvári sertésszelet
Temesvári sertésszelet

A húst kiklopfoljuk, sóval, borssal befűszerezzük. Mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük, majd félretesszük. A visszamaradó olajban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, pirospapr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk