-40 dkg puha margarin
-40 dkg liszt
-15 dkg porcukor
--1 csomag. vaníliás cukor
- 2 vaníliás pudingpor
-2 csokoládés pudingpor
-2 citromízű pudingpor
( lehet más Ízű pudinggal is készíteni )
A margarint keverjük ki a porcukorral, a vanília cukorral, lisztet szitáljuk hozzá és gyúrjuk össze a masszát.
--Mérleg segítségével Osszuk el 3 egyenlő részre Egyikbe belekeverjük a 2 vaníliás puding port, a másikba a 2 citromízűt ,a harmadikba a csoki ízű puding port
Ezután gyúrjunk kicsi gombócokat a tenyerünkben, tegyük őket sütőpapíros tepsire, és kissé lapítsuk meg.
Villával nyomjunk mintát a tetejére.
Előmelegített sütőben 180°C-on 15-20 perc alatt süsük meg.
Figyeljük, hogy ne piruljon meg még az alja sem túlzottan, mert akkor kiszáradhat.
A mogyoróvajat a durvára tört mogyoróval és a cukorral alaposan elkeverjük. Felütjük a tojást, kissé felverjük, majd a mogyorós masszába keverjük. Amikor teljesen homogén, jól f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a piskótát: a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét elkezdjük felverni kézi mixerrel, mikor félig felvertük, hozzáadagoljuk a kristálycukrot, kemény habbot verü...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA gyúrt tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Kinyújtjuk, és tepsibe rakjuk. A kavart tésztához a 8 tojássárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a diót, réteslisztet, és a sütőport,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát kiolvasztjuk, hogy nyújtható legyen. Ketté vágjuk. Kinyújtjuk az egyik felét téglalap (25*35 cm-es re), majd egy tepsi hátán aranyszínűre sütjük, pár perc alatt, kb....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz