8 dl tej + 1 dl a piskóták áztatásához
4 evőkanál cukor
1 kávéskanál rum
2 csomag pudingpor, csoki-vanília vagy lehet akár milyen
1 marék friss magozott meggy, vagy meggybefőtt
kb. 10 db babapiskóta
Az egyik csomag pudingport elkeverjük 2 evőkanál cukorral és 4 dl tejjel.
Közepes lángon a pudingot sűrűre főzzük, majd gyorsan egy közepes méretű tál aljára öntjük
1 dl tejet meglangyosítunk és hozzáadjuk a rumot
. A babapiskótákat beleforgatjuk a rumos tejbe, majd kirakjuk vele a puding tetejét
-A piskótákat ne áztassuk el, elég ha külsejük egy kicsit megszívja magát. A meggyet lecsöpögtetjük, majd rászórjuk a piskóta tetejére
A második adag pudingot is megfőzzük 2 evőkanál cukorral és 4 dl tejjel. Ráöntjük az előzőek tetejére
Szépen elsimítjuk a tetejét és ezt is kirakjuk tejben megforgatott babapiskótákkal.
A piskótákat nyomkodjuk bele egy kicsit a pudingba.
A tortát fedjük le, majd tegyük hűtőbe. Másnap a torta tetejére tegyünk egy nagyobb tányért és fordítsuk meg.
A tetejét díszíthetjük gyümölccsel, tejszínhabbal, csokiforgáccsal.
22:32
A kekszet összetörjük és hozzákeverjük a vajat, egy 24 cm átmérőjű kerek tortaformába simítjuk és 190 fokon sütjük 10 percen át. A cukrot és a kukoricalisztet egy tálban összekever...
Elkészítési idő: 50 percAz almát lereszelem, összekeverem a cukorral, és állni hagyom fél órát.......... Kinyomkodom a levét nagyjából, belekeverem a fahéjat, és a diót. A tészta hozzávalóit összegyúr...
Elkészítési idő:https://www.facebook.com/buzzfeedpropertasty/videos/1930828433796494/
Elkészítési idő: