Családireceptkönyv.hu

Rablópecsenye -Saslik


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--50 dkg sertéshús ( lehet csirkemell is )
--3 közepes fej vöröshagyma
--20 dkg húsos füstölt szalonna
--25 dkg kolbász
--3 db burgonya
--flekken fűszerkeverék ízlés szerint
--só ízlés szerint
--őrölt bors ízlés szerint

Elkészítés:


A hozzávalókat feldaraboljuk. A húst befűszerezzük és 1-2 órára hűtőbe tesszük.
-A krumplikat sózzuk, borsozzuk.
Pálcikára szépen felfűzzük őket: hús, hagyma, kolbász, krumpli, szalonna...Ha nem tudjuk kint szabad tűzön parázs felett megsütni akkor ...sütőben sütjük,vagy grill sütőben ,
Tepsibe tesszük és fóliával lefedve, közepes lángon 60 percig sütjük.
60 perc elteltével levesszük a fóliát és anélkül még további 30 percig pirítjuk
Mi újabban gázon a flekken sütőben sütjük és remekül sikerül
Salátával tálaljuk.

Rablópecsenye -Saslik

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ruman Imre
Olaszos rántott szelet
Olaszos rántott szelet

Kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük, és lassú tűzön pároljuk. Hozzáadjuk paradicsompürét, a k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Ördögien jó göngyölt csirkemell recept
Ördögien jó göngyölt csirkemell recept

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehér borssal. A sajtot, paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 2 cs...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsike
Húsos, paradicsomos rakott kínai kel
Húsos, paradicsomos rakott kínai kel

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra! A darált húst az olaj egy részén lepirítjuk, adunk hozzá 2 dl vizet, fűszerezzük és összefőzzük. Közben a kínai kelt leveleire szedjük és forró...

Elkészítési idő: kb 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Ildikó
Vadas
Vadas

A húst úgy készítjük el, mint a pörköltet. A hagymát olajon/zsíron megdinszteljük, rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk(itt az egész borsot használjuk), paprikázzuk, majd lassú tűz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk