menu

Családireceptkönyv.hu

Rablópecsenye -Saslik


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--50 dkg sertéshús ( lehet csirkemell is )
--3 közepes fej vöröshagyma
--20 dkg húsos füstölt szalonna
--25 dkg kolbász
--3 db burgonya
--flekken fűszerkeverék ízlés szerint
--só ízlés szerint
--őrölt bors ízlés szerint

Elkészítés:


A hozzávalókat feldaraboljuk. A húst befűszerezzük és 1-2 órára hűtőbe tesszük.
-A krumplikat sózzuk, borsozzuk.
Pálcikára szépen felfűzzük őket: hús, hagyma, kolbász, krumpli, szalonna...Ha nem tudjuk kint szabad tűzön parázs felett megsütni akkor ...sütőben sütjük,vagy grill sütőben ,
Tepsibe tesszük és fóliával lefedve, közepes lángon 60 percig sütjük.
60 perc elteltével levesszük a fóliát és anélkül még további 30 percig pirítjuk
Mi újabban gázon a flekken sütőben sütjük és remekül sikerül
Salátával tálaljuk.

Rablópecsenye -Saslik

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Rózsaszín sertésszűz köleslepényen tálalva
Rózsaszín sertésszűz köleslepényen tálalva

A húst lehártyázzuk, besózzuk és egy kevés olajon hirtelen körbesütjük, hogy kapjon egy kis kérget. Ezután kiolajozott tepsibe tesszük és a 70 fokos sütőben körülbelül 45 perc alat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tolnai sváb húsos-hurka
Tolnai sváb húsos-hurka

A fejhúst a bőrkével együtt hideg vízben felteszem főni. Mikor félpuha, hozzáadom a tokát, majd amikor a fejhús elválik a csonttól, kiveszem az egészet az abaléből és hagyom kissé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Stefánia vagdalt GM
Stefánia vagdalt GM

A lemosott sertéshúst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a nyers tojást, a beáztatott és kinyomkodott kukoricakenyeret, sót és az olaj felén megfonnyasztott vöröshagymát, őrölt borsot,...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Tarja - Mustárban pácolt serpenyős tarja
Tarja - Mustárban pácolt serpenyős tarja

1. A tarjaszeleteket alaposan megtisztítjuk, a széleit kicsit bevagdaljuk, hogy sütéskor ne ugorjon össze. 2. Leitatjuk róla a vizet, majd meghintjük sóval, borssal. 3. Egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk