Családireceptkönyv.hu

Rablópecsenye -Saslik


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--50 dkg sertéshús ( lehet csirkemell is )
--3 közepes fej vöröshagyma
--20 dkg húsos füstölt szalonna
--25 dkg kolbász
--3 db burgonya
--flekken fűszerkeverék ízlés szerint
--só ízlés szerint
--őrölt bors ízlés szerint

Elkészítés:


A hozzávalókat feldaraboljuk. A húst befűszerezzük és 1-2 órára hűtőbe tesszük.
-A krumplikat sózzuk, borsozzuk.
Pálcikára szépen felfűzzük őket: hús, hagyma, kolbász, krumpli, szalonna...Ha nem tudjuk kint szabad tűzön parázs felett megsütni akkor ...sütőben sütjük,vagy grill sütőben ,
Tepsibe tesszük és fóliával lefedve, közepes lángon 60 percig sütjük.
60 perc elteltével levesszük a fóliát és anélkül még további 30 percig pirítjuk
Mi újabban gázon a flekken sütőben sütjük és remekül sikerül
Salátával tálaljuk.

Rablópecsenye -Saslik

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zoltán
Skót tojás
Skót tojás

Sós vízben megfőzük 4 db tojást, majd lehűtjük és megpucoljuk. Egy serpenyőben 3 ek olajat felhevítünk, rászórjuk a finomra vágott hagymát, finoman megsózzuk, megborsozzuk, és 2 pe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: emaxa
Kolbász - hungarikum
Kolbász - hungarikum

A húst motoros vagy kézi hajtású gépen, 6 mm-es tárcsán megdaráljuk, s a fűszerekkel alaposan összegyúrjuk. A sertésvastagbél egyik végét vékony zsineggel megkötözzük, megtöltjük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cordon bleu kicsit másképp
Cordon bleu kicsit másképp

A cordon blue klasszikus módon készült el, sertéshúsból, minőségi füstölt sonkából és karakteres sajtból, bepaníroztam és kirántottam. Ezután jött az újítás: az elkészült, rántott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Húsgolyók sajtos-tejszínes mártásban
Húsgolyók sajtos-tejszínes mártásban

A darált húst a zúzott fokhagymával, ízlés szerint sóval/ételízesítővel, borssal, kevés aprított petrezselyemmel és a 2 tojással összegyúrjuk. Ha túl lazának ítélnénk, tehetünk hoz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk