--600 ml tej
- -2 csomag Aranka krém vaníliás pudingpor ( vagy bármely más hidegen elkészíthető vanília ízű pudingpor )
- -2 dl habtejszín ( Hulala )
- -2 vaníliás cukor
- -150 g kókuszreszelék
- -0,5 kg háztartási keksz
--Hideg tejben elkeverjük a 2 csomag pudingport
- ha jó sűrű félretesszük
-felverjük a tejszínt majd a két krémet összekeverjük
- belekeverjük a kókuszreszeléket +a vaníliás cukrot
--A krémet 3 részre osztjuk.
---Egy mély, 24*34 cm-es tepsi alját háztartási keksszel kibéleljük vagy süti keretet használunk.
- Rákanalazzuk a krém harmadát, erre kerül még egy réteg keksz, még egy réteg krém, ismét keksz, majd az utolsó adag krém.
--Egy kevés kókuszreszeléket megpirítunk száraz serpenyőben, ezzel szórjuk meg a desszertet.
Hűtőszekrénybe tesszük, legalább egy éjszakára Kevesebb jelenjen meg
Az alapja 10 dkg olvasztott vaj és 10 dkg darált háztartási keksz keveréke. Ezt belenyomkodtam egy tortaforma aljába és betettem a hűtőbe. Fagyosan feltettem melegedni a tűzhelyre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítjük a sütőformát (torta) vagy egy tepsit. Az őszibarack konzervet leszűrjük (a levet felfogjuk), a barackszeletekről a felesleges levet lecsepegtetjük. Az őszibarack szel...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű2 tojásfehérje, pici citromlé és 25 dkg porcukor.. fényesre keverve.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A kekszet ledaráljuk egy késes aprítóban (aprító hiányában, egy sodrófa segítségével zúzzuk össze a kekszet). ◾️Hozzáadjuk a darált diót, a lekvárt és a narancshéjat. ▪️Ha ne...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű