--600 ml tej
- -2 csomag Aranka krém vaníliás pudingpor ( vagy bármely más hidegen elkészíthető vanília ízű pudingpor )
- -2 dl habtejszín ( Hulala )
- -2 vaníliás cukor
- -150 g kókuszreszelék
- -0,5 kg háztartási keksz
--Hideg tejben elkeverjük a 2 csomag pudingport
- ha jó sűrű félretesszük
-felverjük a tejszínt majd a két krémet összekeverjük
- belekeverjük a kókuszreszeléket +a vaníliás cukrot
--A krémet 3 részre osztjuk.
---Egy mély, 24*34 cm-es tepsi alját háztartási keksszel kibéleljük vagy süti keretet használunk.
- Rákanalazzuk a krém harmadát, erre kerül még egy réteg keksz, még egy réteg krém, ismét keksz, majd az utolsó adag krém.
--Egy kevés kókuszreszeléket megpirítunk száraz serpenyőben, ezzel szórjuk meg a desszertet.
Hűtőszekrénybe tesszük, legalább egy éjszakára Kevesebb jelenjen meg
A kekszes alapot elkészítem és a formába nyomkodom. Sorban elkészítem a krém hozzávalóit, végül összekeverem és a kekszes alapra öntöm. Pár órára hűtőbe teszem. Friss áfonyával...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1 dl semleges étolajat be rakok a fagyóba, nem kell csak olyan opálosra hűlni, 1 dl akármilyen gyümölcslé, ami ha csak lé, akkor átlátszó, ha van benne rost is, akkor tele gömbök l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pirosból golyókat készítünk, majd beborítjuk a zölddel. 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Szeleteljük, csokidarával megszórjuk. (Csokidarát bele is gyúrhatjuk a piros golyókba.)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlaposan megmossuk a narancsokat forró vízzel, dörzsi szivaccsal. Meghámozzuk, a fehér résztől megtisztítjuk. Szabályos, tetszés szerinti darabokra vágjuk. 1 napig hideg vízben...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz