-1,5 -2 kg sertésoldalas
-2 evőkanál mustár
-2 evőkanál olaj
-2 evőkanál méz
-6 gerezd fokhagyma
-4-5 kanál ketchup
-1 teáskanál őrölt bors
-őrölt kömény
-só
-2 dl fehér bor
--Sütés előtt a húst mosd meg, majd a csontok mentén szeleteld fel.
- egy tálban keverd össze a mustárral, az olajjal, a mézzel, a zúzott fokhagymával a borsot, sót ketchupot ,az őrölt köményt
-Jól kend be vele az oldalasokat, majd rakd egy nagy tálba, és lefedve pácold 1-2 órát (de lehet egy egész éjszán át. is)
---Pihentetést követően rakd az oldalast kizsírozott tepsibe, a megmaradt pácot öntsd rá,
--. Alufóliával fedd le, és told 190 fokra előmelegített sütőbe.
--Süsd egy-másfél órán keresztül, közben forgasd át a húst, hogy egyformán süljön.
- Néha öntözd meg az alatta lévő lével.+ a borral
Ha puha a hús, vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg körülbelül fél órát a
1. Rövidkarajt ki kell csontozni, a husit szeletekre vágni, kiklopfolni. 2. A hús szeleteket be kell sózni, meg kell kenni mustárral, egy kis borssal, majoránnával fűszerezni,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat héjában megfözzük majd hadjuk kihülni. A hússzeleteket fölszeleteljük borssal füszerezzük,én pl vékonyabbra fölszeletelt karajt még kétfele vágtam el mert könyebben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Sűrű palacsintatésztát készítünk, majd belereszeljük a nyers burgonyát. 2. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. 3. A húst előszór lisztbe, majd a burgonyás palac...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk és sima lisztben megforgatjuk. Ezután nagy lábosba olajat teszünk és benne a hússzeleteket elősütjük, tányérra kiszedjük. A visszamaradt olajba...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű