-1,5 -2 kg sertésoldalas
-2 evőkanál mustár
-2 evőkanál olaj
-2 evőkanál méz
-6 gerezd fokhagyma
-4-5 kanál ketchup
-1 teáskanál őrölt bors
-őrölt kömény
-só
-2 dl fehér bor
--Sütés előtt a húst mosd meg, majd a csontok mentén szeleteld fel.
- egy tálban keverd össze a mustárral, az olajjal, a mézzel, a zúzott fokhagymával a borsot, sót ketchupot ,az őrölt köményt
-Jól kend be vele az oldalasokat, majd rakd egy nagy tálba, és lefedve pácold 1-2 órát (de lehet egy egész éjszán át. is)
---Pihentetést követően rakd az oldalast kizsírozott tepsibe, a megmaradt pácot öntsd rá,
--. Alufóliával fedd le, és told 190 fokra előmelegített sütőbe.
--Süsd egy-másfél órán keresztül, közben forgasd át a húst, hogy egyformán süljön.
- Néha öntözd meg az alatta lévő lével.+ a borral
Ha puha a hús, vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg körülbelül fél órát a
Előző este a húst ujjnyi csíkokra vágjuk, összeforgatjuk a mustárral, borssal, a babérral, az olajjal, valamint a borral. Zárható dobozban egy éjszakán át a hűtőben pácoljuk. Más...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesElőször is melegítsd be a sütőt 160 fokra és készítsd elő a hozzávalókat. Tisztítsd meg és vágd fél-egy cm-es szeletekre a karajt, keresztben félbe majd hosszában négybe 8 db sárga...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAzért nem teljesen hamis mert hús is van benne csak másképp . És nem utolsó szempont a pénztárcakímélő kategóriába tartozik a körettel együtt . Először a köretet készítettem el 6...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű