szeletelt tarja, zacskós pác, olaj,mustár, kevés liszt
. Én egész tarját vettem. Felszeleteltem és bepácoltam. Sertéshúshoz való zacskós pácot vettem, és nem a leírtak szerint készítettem. Tettem hozzá 1 dl olajat, őrölt feketeborst, 1 evőkanál mustárt, jól összekeverem és ezzel bekenem a húsok mindkét oldalát. 1 napra hűtőbe teszem. Másnap lisztbe forgatom, majd mindkét oldalát kevés olajon megsütöm. a maradék lisztes olajba kb 1/2, 1 dl vörösbort öntök és összeforralom. A tarjákat tepsibe rakom aláöntöm a vörösboros lét és kb 3/4 órát sütöm, a végén, ha már puha. Tejföl, mustár és reszelt sajt keverékét ráöntöm és pirulásig tovább sütöm.
A burgonyákat sós vízben megfőzzük, majd kihűtjük és lehúzzuk a héjukat. Kettévágjuk őket, a közepüket kivájjuk, majd az alját egyenesre vágjuk. A darált húst összekeverjük, a bu...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A megtisztított sertéscombot hosszúkás, vékony csíkokra vágjuk, majd ugyanígy a szalonnát, a paprikát és a vöröshagymát. 2. A húst sózzuk, borsozzuk. 3. Egy serpenyőben zs...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra, a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Lesütjük. Hozzáöntjük a bacont és vele együtt is kicsit átsütjük. Hozzáadjuk a húst, sóz...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű1. A tarját felszeleteljük és kiklopfoljuk. 2. Sóval, borssal, pirospaprikával mindkét oldalát befűszerezzük. 3. Aki szereti mustárral is megkenheti. Puhább és ízesebb lesz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz