-Kovászos uborka
-tojás
-liszt
-zsemlemorzsa
-zsiradék a sütéshez
-a kovászos uborkákról a nedvességet leitatjuk
-négybe vágjuk
-ugyan úgy mint a rántott húst panirozzuk
-liszt ,felvert tojás ,zsemlemorzsa
-zsiradékon megsütjük
-lehet késziteni mellé mártogatós szószt is
a bodzavirágokat megmossuk, sokat ne mossuk, mert kimossuk az ízét (egy nagyobb tálba vizet teszük s belemerítjük) 5 l-es üvegbe beletesszük, rászórjuk a cukrot a citromot kariká...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűGőz felett felolvasztjuk a kakaóvajat, utána mehet bele a többi hozzávaló, az egészet szép simára kell keverni. Temperáljuk vagy gyorsan kell lehűteni, hogy felül ne váljon ki egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, és miután lehűtöttük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. A parizert 3-4 mm-es kockákra felaprózzuk. A tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit egészben megfőzzük, (félig főtt állapotra) lereszeljük és tepsiben csíkokra halmozzuk, úgy hogy kis vájatot képezzünk a közepére. A hagymát nagy kockára vágjuk és lepir...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű