-Kovászos uborka
-tojás
-liszt
-zsemlemorzsa
-zsiradék a sütéshez
-a kovászos uborkákról a nedvességet leitatjuk
-négybe vágjuk
-ugyan úgy mint a rántott húst panirozzuk
-liszt ,felvert tojás ,zsemlemorzsa
-zsiradékon megsütjük
-lehet késziteni mellé mártogatós szószt is
A tejszínt habbá verjük, hozzákeverjük a többi alkotóelemet. Fagylaltgépben fél órát keverjük. 3-4 órára mélyhűtőben fagyasztjuk.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA rántanivalókat elkészítem. Bepanírozom őket, és forró olajban kisütöm. Ezalatt bekeverem a mártogatóst és míg a finomságok kisülnek hagyom egy kicsit össze állni az ízeket (hűtő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű