Családireceptkönyv.hu

Rántott padlizsán ( Vineta )


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


-1 szép nagy padlizsán ( Vinetta )
-- só
-- bors( flekken ízesítőpor)
-- olaj a sütéshez
-- A PANÍRHOZ
- 2 darab tojás
- 2-3 kanál liszt
- ízlés szerint ha szükséges még só
- 2 dl tejföl
- liszt a panírozáshoz

Elkészítés:


---A hibátlan padlizsánt meghámozom és kisujjnyi vastag szeletekre vágom.
--A szépen karikázott padlizsán szeleteket én flekken ízesítővel szórtam meg
- néhány percre tálcára terített papírtörlőre helyezem szigorúan egy szintben, hogy a kieresztett levüket felitassa a papírtörlő
Panír Elkészítése
--A tojásokat verjük kicsit fel, keverjük hozzájuk a 2-3 kanál lisztet, szórjunk bele kevés sót, borsot majd keverjük hozzá a tejfölt is,
-Egy tányérba szórjunk a lisztet, először forgassuk meg benne a padlizsán szeleteket majd forgassuk meg a tejfölös masszában is.
-Egy serpenyőben forrósítsunk olajat, és süsük aranybarnára mindkét oldalát
-. Ha megsültek, tegyük őket papírtörlőre, hogy a felesleges olajat felitassa róluk.

Rántott padlizsán ( Vineta )

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Kevert almafánk
Kevert almafánk

Elkészítése: Az almát vékonyan meghámozzuk, majd sajtreszelőn lereszeljük. A lisztet a sütőporral, fahéjjal, sóval összekeverjük, hozzáadjuk a nem kinyomkodott almát és a toj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Gyógynövények ,mit mire használjunk !
Gyógynövények ,mit mire használjunk !

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
"Rántott" karfiol másképp
"Rántott" karfiol másképp

A karfiolt kisebb rózsákra szedjük. Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt / kókuszolajat. Egy tálban villával kicsit felverjük a tojásokat, sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk. Bel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Low Carb Zucchinischiffchen
Low Carb Zucchinischiffchen

Als erstes wird die Zuchini mit einem Messer der Länge nach halbiert und ausgehöhlt. Anschließend leicht mit Salz bestreuen, sodass das restliche Wasser aus der Zucchini gezogen wi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk