-1 szép nagy padlizsán ( Vinetta )
-- só
-- bors( flekken ízesítőpor)
-- olaj a sütéshez
-- A PANÍRHOZ
- 2 darab tojás
- 2-3 kanál liszt
- ízlés szerint ha szükséges még só
- 2 dl tejföl
- liszt a panírozáshoz
---A hibátlan padlizsánt meghámozom és kisujjnyi vastag szeletekre vágom.
--A szépen karikázott padlizsán szeleteket én flekken ízesítővel szórtam meg
- néhány percre tálcára terített papírtörlőre helyezem szigorúan egy szintben, hogy a kieresztett levüket felitassa a papírtörlő
Panír Elkészítése
--A tojásokat verjük kicsit fel, keverjük hozzájuk a 2-3 kanál lisztet, szórjunk bele kevés sót, borsot majd keverjük hozzá a tejfölt is,
-Egy tányérba szórjunk a lisztet, először forgassuk meg benne a padlizsán szeleteket majd forgassuk meg a tejfölös masszában is.
-Egy serpenyőben forrósítsunk olajat, és süsük aranybarnára mindkét oldalát
-. Ha megsültek, tegyük őket papírtörlőre, hogy a felesleges olajat felitassa róluk.
Hähnchenbrust in kleine Würfel schneiden in etwas Olivenöl anbraten. Paprika, Pilze, Lauchzwiebeln, Zucchini in kleine Würfel schneiden und ca. 5 min. mit anbraten. Den Knoblauch d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tészta hozzávalóit bedagasztottam, rugalmas, jól kezelhető tészta legyen. Kenyérsütőgépben kicsit kevesebb víz is elegendő hozzá. Kelesztőtálba tettem, hagytam duplájára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 evőkanál mustármagot egy jénaiba raktam .. felöntöttem fehérbor ecettel el kell lepje teljesen... pár óra múlva teljesen felszívta .. ekkor felöntöttem szénsavmentes ásványvízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű