-1 szép nagy padlizsán ( Vinetta )
-- só
-- bors( flekken ízesítőpor)
-- olaj a sütéshez
-- A PANÍRHOZ
- 2 darab tojás
- 2-3 kanál liszt
- ízlés szerint ha szükséges még só
- 2 dl tejföl
- liszt a panírozáshoz
---A hibátlan padlizsánt meghámozom és kisujjnyi vastag szeletekre vágom.
--A szépen karikázott padlizsán szeleteket én flekken ízesítővel szórtam meg
- néhány percre tálcára terített papírtörlőre helyezem szigorúan egy szintben, hogy a kieresztett levüket felitassa a papírtörlő
Panír Elkészítése
--A tojásokat verjük kicsit fel, keverjük hozzájuk a 2-3 kanál lisztet, szórjunk bele kevés sót, borsot majd keverjük hozzá a tejfölt is,
-Egy tányérba szórjunk a lisztet, először forgassuk meg benne a padlizsán szeleteket majd forgassuk meg a tejfölös masszában is.
-Egy serpenyőben forrósítsunk olajat, és süsük aranybarnára mindkét oldalát
-. Ha megsültek, tegyük őket papírtörlőre, hogy a felesleges olajat felitassa róluk.
Elkészítése: Az almát vékonyan meghámozzuk, majd sajtreszelőn lereszeljük. A lisztet a sütőporral, fahéjjal, sóval összekeverjük, hozzáadjuk a nem kinyomkodott almát és a toj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt kisebb rózsákra szedjük. Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt / kókuszolajat. Egy tálban villával kicsit felverjük a tojásokat, sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk. Bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAls erstes wird die Zuchini mit einem Messer der Länge nach halbiert und ausgehöhlt. Anschließend leicht mit Salz bestreuen, sodass das restliche Wasser aus der Zucchini gezogen wi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű