-2 közepes db friss zsenge tök
--2-3 tojás ,
- 3/4 rész liszt -1/4 rész kukoricadara ( máléliszt) a kettőt összekeverjük
--1.5 dl sör
--só ízlés szerint
--bors ízlés szerint
- napraforgó olaj (a sütéshez)
-Fiatal tököt ,szeleteljük,akár henger alakba ,vagy hosszába,kicsit sózzuk,pihentetjük
-Palacsintatésztát készítünk,tojás ,+ liszt+,kukoricadara + só+,sörrel hígítjuk ebbe mártjuk a szárazra törölt tök szeleteket
--forró zsiradékban kisütjük
A burgonyát meghámozzuk és felszeleteljük, sós vízben megfőzzük. Mikor elkészült, leszűrjük és összetörjük, hagyjuk hűlni. Hozzáadjuk a tojást, a sót és a lisztet, jól összedolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyömbért pucoljuk meg, erre itt találunk egy szuper módszert. Mossuk meg a gumókat, és kockázzuk fel 1-1,5 centis darabokra. Tegyük egy lábasba, és öntsünk rá annyi vizet, hog...
Elkészítési idő: 15 perc+ 1 óra Nehézség: KönnyűA burgonyákat megpucoljuk és egészben megfőzzük, majd amikor megfőtt, félbevágjuk. A közepét kikaparjuk, a közepe maradjon vastagabb, hogy megtartsa a tölteléket. A darált húsbó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst leöblítjük, apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A zöldpaprikát és a paradicsomot megmossuk, a zöldpaprikát kicsumázzuk és felkarikázzuk, a paradicsom...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: Nehéz