-5-6 evőkanál olaj
-2 fej hagyma
-50-60 dkg gomba
-20 dkg rizs
--1 csokor petrezselyem
--1- kanál füszerkeverék
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Fűszerezzük 1 kávéskanál Fűszerkeverékkel Amikor a gomba a levét elfőtte, hozzáadjuk a rizst, és átforgatjuk az olajon.
- Ezután felöntjük kevés hideg vízzel( hogy ellepje )
- Fedő alatt, gyenge tűzön, néha kevergetve 20-25 perc alatt készre főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
A vöröshagymát és a fokhagymát aprítom, a porét és a chilit karikázom, az újhagymát hosszában 2 cm-es darabokra, a gombákat, petrezselymet nagyobb darabokra vágom. A tésztát sós...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, dörgöljük át jó alaposan sóval, forgassuk meg lisztben, majd pirítsuk meg mindkét oldalukat hirtelen egy serpenyőben, vékony olajon. A megpi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesAz olajat megforrósítom, és világosra pirítom benne az apróra vágott hagymát. Beleteszem a megtisztított és cikkekre vágott gombát, és a fűszerekkel ízesítve puhára párolom. Miko...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A hagymát megtisztítjuk, levágjuk a tetejét és az alját, és óvatosan leveleire bontjuk. 2. A közepét kis kockákra vágjuk, és forró olajon elkezdjük pirítani. 3. Belenyom...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz