-5-6 evőkanál olaj
-2 fej hagyma
-50-60 dkg gomba
-20 dkg rizs
--1 csokor petrezselyem
--1- kanál füszerkeverék
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Fűszerezzük 1 kávéskanál Fűszerkeverékkel Amikor a gomba a levét elfőtte, hozzáadjuk a rizst, és átforgatjuk az olajon.
- Ezután felöntjük kevés hideg vízzel( hogy ellepje )
- Fedő alatt, gyenge tűzön, néha kevergetve 20-25 perc alatt készre főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
1. A gombafejeket megtisztítjuk és megmossuk. 2. A gombafejeket egy vajjal megkent edénybe helyezzük, mindegyik belsô részét megsózzuk, és kevés törött borssal meghintjük....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy kevés olajban megpirítjuk a gombát, majd hozzáadjuk a hagymákat, a vajat, és a fűszereket. Míg pirul, hozzáadjuk (ízlés szerint) a citrom levét, és a spenótleveleket. Készre f...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: KönnyűA gombafejeket megtisztítjuk. A belsejét kikaparjuk egy tálkába és a szárakat is apróra összedaraboljuk. A serpenyőbe olajat hevítünk és a gomba lemezeit és szárakat belerakjuk. H...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A gombát alaposan mossuk át, és hagyjuk lecsöpögni. 2. A hagymát tisztítsuk meg, vágjuk nagyobb kockára, és kevéske olajon pároljuk üvegesre. 3. A lángról levéve szórjuk b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű