12 db csiperke gomba,3 db tojás,só,bors,5 dkg trappista sajt
10 dkg füstölt kolbász,
A panírhoz:liszt,2 db tojás,zsemlemorzsa
A gombafejeket megtisztítjuk. A belsejét kikaparjuk egy tálkába és a szárakat is apróra összedaraboljuk.
A serpenyőbe olajat hevítünk és a gomba lemezeit és szárakat belerakjuk. Hozzáadunk 1 db nyers tojást és a kolbászt. Fűszerezzük.
Miután összesütöttük az alapanyagokat megtöltjük a gombákat. Előtte a gombafejeket lehet fűszerezni.
A tetejére rárakjuk a reszelt trappistát. A szokásos módon panírozzuk és olajban kisütjük. Jó étvágyat!
Tisztítsuk meg a gombát, vágjuk vékony szeletekre. Tegyük a serpenyőbe az olívaolajat, ha felforrósodott, mehet rá a gomba. Pirítsuk le kicsit, nem kell folyamatosan kevergetni...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűGombapaprikás: A felengedett vargányát felszeleteljük és forró száraz serpenyőben, só nélkül jó erősen lepirítjuk és félretesszük. Ezt megismételjük a nagyobb darabokban hagyott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A gombát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. Olajon megpirítjuk, majd a paradicsompürét is hozzáadjuk. Ezután a vízzel felöntjük, megsózzuk, megborsozzuk, a zöldfű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük, és kissé kiklopfoljuk. Megsózzuk, megborsozzuk őket, majd megpirítjuk 3 ek, felforrósított olívaolajon. Végül mindet kiszedjük, és f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű