12 db csiperke gomba,3 db tojás,só,bors,5 dkg trappista sajt
10 dkg füstölt kolbász,
A panírhoz:liszt,2 db tojás,zsemlemorzsa
A gombafejeket megtisztítjuk. A belsejét kikaparjuk egy tálkába és a szárakat is apróra összedaraboljuk.
A serpenyőbe olajat hevítünk és a gomba lemezeit és szárakat belerakjuk. Hozzáadunk 1 db nyers tojást és a kolbászt. Fűszerezzük.
Miután összesütöttük az alapanyagokat megtöltjük a gombákat. Előtte a gombafejeket lehet fűszerezni.
A tetejére rárakjuk a reszelt trappistát. A szokásos módon panírozzuk és olajban kisütjük. Jó étvágyat!
Az apróra vágott hagymát a vajon megfonnyasztom, majd rá teszem a vékony csíkokra vágott húst .Erős tűzön rövid ideig együtt pirítom. Ezután beleteszem a vékonyra vágott gombát...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: Könnyű1. A finomra vágott hagymát az olajon aranysárgára sütjük, majd az ízesítőket belerakva, egy kevés vízzel 5 percig pároljuk. 2. Adjuk hozzá a megtisztított, cikkekre vágott gom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 ek napraforgó olaj 1 közepes db vöröshagyma 25 dkg csiperkegomba só ízlés szerint bors ízlés szerint 2 gerezd fokhagyma 1 csapott ek finomliszt 3 teáskanál petrezselyem 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gombát alaposan mossuk át, és hagyjuk lecsöpögni. 2. A hagymát tisztítsuk meg, vágjuk nagyobb kockára, és kevéske olajon pároljuk üvegesre. 3. A lángról levéve szórjuk b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű