12 db csiperke gomba,3 db tojás,só,bors,5 dkg trappista sajt
10 dkg füstölt kolbász,
A panírhoz:liszt,2 db tojás,zsemlemorzsa
A gombafejeket megtisztítjuk. A belsejét kikaparjuk egy tálkába és a szárakat is apróra összedaraboljuk.
A serpenyőbe olajat hevítünk és a gomba lemezeit és szárakat belerakjuk. Hozzáadunk 1 db nyers tojást és a kolbászt. Fűszerezzük.
Miután összesütöttük az alapanyagokat megtöltjük a gombákat. Előtte a gombafejeket lehet fűszerezni.
A tetejére rárakjuk a reszelt trappistát. A szokásos módon panírozzuk és olajban kisütjük. Jó étvágyat!
• A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük, és kissé kiklopfoljuk. Megsózzuk, megborsozzuk őket, majd megpirítjuk 3 ek, felforrósított olívaolajon. Végül mindet kiszedjük, és f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű0,5 kg vegyes gombát használtam az étel elkészítéséhez. A nagyobbakat aprítottam, a kisebbeket egészbe hagytam. 20 dkg sárgarépát apró kockákra vágtam. 15 dkg zsenge zöldborsót...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát a zsíron üvegesre párolom, megfuttatom rajta a piros paprikát, majd hozzá adom a gombát, és a többi fűszert. Felöntöm annyi vízzel, hogy kissé ellepje, majd készre főzöm....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű#Tészta: A kézmeleg vízben elkeverjük a cukrot és az olivaolajat, s belemorzsoljuk az élesztőt. Felfuttatjuk. A lisztet és a sót egy nagyobb edénybe tesszük és jól elkeverjük. Ho...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű