300 gramm gomba
útifű maghéj, száraz fehérjekenyér
2 tojás
fűszerek
2 karalábé
1 édeskömény
sütéshez olívaolajspray
petrezselyem, snidling
A gombát először a felvert tojásokba, majd útifű maghéjat, lereszelt száraz fehérjekenyeret összekeverünk ízlés szerinti fűszerekkel (pl. só, bors, cayenne bors, pirospaprika, kakukkfű, fokhagymapor, kurkuma stb) és ebbe forgatjuk a gombát és mehet a sütőpapírral fedett tepsire. Olívaolaj spray-vel lefújjuk és puhára sütjük. Mellette az édeskömény is megsül. Köretnek megfőzzük a kockára vágott karalábét, majd minimális olajon petrezselymet és snidlinget pirítunk és beleforgatjuk a puhára főtt karalábékat. Remekül illik hozzá egy kevés fehér-káposzta saláta.
A tésztát megfőzzük. A gombát gyorsan megtisztítjuk, felszeleteljük és kevés olajon puhára pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott spárgát, és sóval, borssal ízesítjük. Tovább párolj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát tisztítsuk meg és vágjuk apróra. 2. A friss gombát száraz ruhával töröljük tisztára, szeleteljük fel. 3. Készítsük el a nokedlit. Tartsuk meleg helyen....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük, félbevágjuk, vékonyra kiveregetjük, és megsózzuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A petrezselymet megmossuk, és apróra vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst szeletekre vágjuk, kiverjük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és forró zsírban kisütjük. 2. Mindig egy kis vizet adva hozzá, puhára pároljuk. 3. Amikor félig k...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz