300 gramm gomba
útifű maghéj, száraz fehérjekenyér
2 tojás
fűszerek
2 karalábé
1 édeskömény
sütéshez olívaolajspray
petrezselyem, snidling
A gombát először a felvert tojásokba, majd útifű maghéjat, lereszelt száraz fehérjekenyeret összekeverünk ízlés szerinti fűszerekkel (pl. só, bors, cayenne bors, pirospaprika, kakukkfű, fokhagymapor, kurkuma stb) és ebbe forgatjuk a gombát és mehet a sütőpapírral fedett tepsire. Olívaolaj spray-vel lefújjuk és puhára sütjük. Mellette az édeskömény is megsül. Köretnek megfőzzük a kockára vágott karalábét, majd minimális olajon petrezselymet és snidlinget pirítunk és beleforgatjuk a puhára főtt karalábékat. Remekül illik hozzá egy kevés fehér-káposzta saláta.
1. A gombák tönkjét kiemeljük és félretesszük. 2. A gombák héját eltávolítjuk, majd a fejeket folyó víz alatt átmossuk, kicsit hagyjuk lecsöpögni. 3. Egy közepes tepsit kike...
Elkészítési idő:A kuszkusz elkészítése gyors és egyszerű: mindössze annyi vizet forralok fel, ami ellepi, szórok bele sót, egy kevés olajat vagy vajat teszek bele, és ráöntöm a kuszkuszra. Nem kel...
Elkészítési idő: 30 percA gombák előkészítése: Mosd meg alaposan a gombákat, és győződj meg róla, hogy tiszták és frissek. 2. A szósz elkészítése: Hámozd meg a fokhagymát, aprítsd fel finomra, majd t...
Elkészítési idő:A tésztát megfőzzük. A gombát gyorsan megtisztítjuk, felszeleteljük és kevés olajon puhára pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott spárgát, és sóval, borssal ízesítjük. Tovább párolj...
Elkészítési idő: