0,5 kg gomba fejek (csiperke) 2 darab sárgarépa
0,5 dkg burgonya 1 darab paradicsom vagy paprika
1 kis fej vöröshagyma
3 ek olaj
só bors izlés szerint
4 kis petrezselyem lapi
Az olajon megpároljuk a nagyon apróra vágott hagymát , majd rádobjuk a gombát mikor ezek meg vannak rá tesszük a paradicsomot és a sárgarépát amit kockára vágtam fel , s haggyuk picit azt is párolni . Miután hagytuk kicsit felöntjük vizzel , haggyuk picit , sózzuk és borsozzuk izlés szerint . Mikor már meg van puhulva benne a zöldség akkor bele teszem a petrezselyem lapit amit apróra vágunk fel . s haggyuk jol főjenek meg . Mikor meg van főve , meleg tálalva tejfőlel tálalom .
Jó étvágyat.
trükkök én só helyett vegetát és leves kockát használok leveskockábol mind 2 fajtából szoktam tenni : csirkés és zöldségest használok .
1. A hagymát apróra vágom, és a húst felkockázom 2. Olajban a hagymát üvegesre párolom, hozzáadom a felkockázott húst, és együtt is párolom kevés ideig. 3. Fűszerezem. Só, bo...
Elkészítési idő:Az újhagymát megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük, egy kicsit szétszedegetjük. A vajat (margarint) az olajjal együtt egy kicsit megforrósítjuk, a hagymát 3-4 perc alatt megfuttat...
Elkészítési idő: 50 percGombapor Saját termesztésű laska gombánkat daráltuk porrá. A gomba fogyasztása minden héten fontos lenne az egészségünk szempontjából. A laska az orosz természetgyógyásza...
Elkészítési idő:1. A gombák tönkjét kitörjük, kis kockára vágjuk. 2. A gombafejeket megmossuk és besózzuk. 3. Az újhagymát apróra vágjuk. 4. Összekeverjük a túrót a tejföllel, borssal é...
Elkészítési idő: