1 kg csirkemell filé, 20 dkg füstölt szalonna, 20 dkg kolbász, 3 db paprika, 6 db gomba, 3 fej vöröshagyma, grill-szárnyas fűszerkeverék, saslik pálca.
A húst felkockázzuk, befűszerezzük és hűtőben állni hagyjuk legalább egy órát.
A szalonnát kb 2x2 cm-es kockákra vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk. A paprikát felkockázzuk, a hagymát nagyságtól függően négybe vagy nyolcba vágjuk. A gombát, ha apróbbakat választunk nem szükséges felszeletelni.
A nyársakra felváltva felszúrjuk a hozzávalókat, lehetőleg úgy, hogy a hús, illetve a szalonna mellé zöldség kerüljön.
Előkészítjük a grillsütőt és faszén parázson készre sütjük.
Köretnek sült burgonyát kínálunk hozzá.
Ehhez az ételhez elengedhetetlen a saláta!!!
A cukkinit felezd el hosszában, finoman sózd, és pár percig grillezd a vágott felét faszénparázs fölé helyezett grillrácson. Süsd roppanósra, majd pakold meg paradicsom- és bivalym...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Jól kidolgozom a tésztát a hozzávalókból 2. 1 óra kelesztés. 3. Négy azonos részre vágom a tésztát és vékonyra kinyújtom őket 4. Egy lapot megkenek olvasztott vajjal, tetejé...
Elkészítési idő: 1 óra+ Nehézség: Könnyű