Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Rablóhús


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg csirkemell filé, 20 dkg füstölt szalonna, 20 dkg kolbász, 3 db paprika, 6 db gomba, 3 fej vöröshagyma, grill-szárnyas fűszerkeverék, saslik pálca.

Elkészítés:


A húst felkockázzuk, befűszerezzük és hűtőben állni hagyjuk legalább egy órát.
A szalonnát kb 2x2 cm-es kockákra vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk. A paprikát felkockázzuk, a hagymát nagyságtól függően négybe vagy nyolcba vágjuk. A gombát, ha apróbbakat választunk nem szükséges felszeletelni.
A nyársakra felváltva felszúrjuk a hozzávalókat, lehetőleg úgy, hogy a hús, illetve a szalonna mellé zöldség kerüljön.
Előkészítjük a grillsütőt és faszén parázson készre sütjük.
Köretnek sült burgonyát kínálunk hozzá.
Ehhez az ételhez elengedhetetlen a saláta!!!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Gombás ételek, Kerti parti,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar GRILLEZETT PIKÁNS SERTÉSNYÁRS
GRILLEZETT PIKÁNS SERTÉSNYÁRS

1 - A páchoz a megtisztított fokhagymát présen átnyomjuk, majd egy tálban összekeverjük a csiliporral, a fahéjjal, a paprikával és az olajjal. A hideg vízben megmosott, leszárított...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kávés szárazpác
Kávés szárazpác

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Zoltán
Füstölt karfiol saláta
Füstölt karfiol saláta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Szénsavas üdítő - alaprecept
Szénsavas üdítő - alaprecept

Összekeverem a hozzávalókat egy ötliteres üvegben Érdemes leszorítót használni Szorosan lezárni az üveget és két napig nem szabad kinyitni A 2. napon átszűröm kisebb üvegekbe és...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk