1 kg csirkemell filé, 20 dkg füstölt szalonna, 20 dkg kolbász, 3 db paprika, 6 db gomba, 3 fej vöröshagyma, grill-szárnyas fűszerkeverék, saslik pálca.
A húst felkockázzuk, befűszerezzük és hűtőben állni hagyjuk legalább egy órát.
A szalonnát kb 2x2 cm-es kockákra vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk. A paprikát felkockázzuk, a hagymát nagyságtól függően négybe vagy nyolcba vágjuk. A gombát, ha apróbbakat választunk nem szükséges felszeletelni.
A nyársakra felváltva felszúrjuk a hozzávalókat, lehetőleg úgy, hogy a hús, illetve a szalonna mellé zöldség kerüljön.
Előkészítjük a grillsütőt és faszén parázson készre sütjük.
Köretnek sült burgonyát kínálunk hozzá.
Ehhez az ételhez elengedhetetlen a saláta!!!
A barbecue sütőt felfűtöm. Az oldalas szeleteket megkenem a mustárral, és beledörzsölöm a BBQ száraz pácot, majd a rácsra helyezem. 3-4 órán keresztül 95-110 fokon sütöm, közben...
Elkészítési idő: 5 óra Nehézség: NehézA petrezselymet és a snidlinget aprítsuk össze, a fokhagymát pucoljuk meg, reszeljük le. Keverjük bele őket a krémsajtba a fűszerpaprikával és a borssal együtt. A tortillalapoka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű