- 7 db oldalas
- 1 csomag barbecue száraz pác
- 2 evőkanál mustár
- 2 dl barbecue kenőpác
A barbecue sütőt felfűtöm.
Az oldalas szeleteket megkenem a mustárral, és beledörzsölöm a BBQ száraz pácot, majd a rácsra helyezem.
3-4 órán keresztül 95-110 fokon sütöm, közben többször megkenem a kenőpáccal.
Ha megpuhult kiveszem a vizes edényt a rács alól, és kissé meggrillezem.
A sütőt előmelegítem 180C-ra. A bambusznyársakat 30 percre hideg vízbe áztatom (erre azért van szükség, mert különben a forró sütőben megégne. De ha nincs időm akkor a nyársak végé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 - A páchoz a megtisztított fokhagymát présen átnyomjuk, majd egy tálban összekeverjük a csiliporral, a fahéjjal, a paprikával és az olajjal. A hideg vízben megmosott, leszárított...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűEgy kézi habverő segítségével az élesztőt a cukorral, a kefirrel és a tojások sárgájával simára keverjük. Hozzáöntünk 3 dl kézmeleg tejet, majd 20 dkg lisztet is. Az egészet összed...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA lencsét áztatni, de elő is lehet főzni. Robotgépbe összetörni, fűszerezni ( hagyma, fokhagyma, só, bors, ételízesítő) 1 kisebb cukkinit reszelni, összekeverni a lencsével és an...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű