- 7 db oldalas
- 1 csomag barbecue száraz pác
- 2 evőkanál mustár
- 2 dl barbecue kenőpác
A barbecue sütőt felfűtöm.
Az oldalas szeleteket megkenem a mustárral, és beledörzsölöm a BBQ száraz pácot, majd a rácsra helyezem.
3-4 órán keresztül 95-110 fokon sütöm, közben többször megkenem a kenőpáccal.
Ha megpuhult kiveszem a vizes edényt a rács alól, és kissé meggrillezem.
A cukkinit felezd el hosszában, finoman sózd, és pár percig grillezd a vágott felét faszénparázs fölé helyezett grillrácson. Süsd roppanósra, majd pakold meg paradicsom- és bivalym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszt nélkül a többi hozzávalót villával összekeverem. A lisztet és a reszelt vajat is lágyan beledolgozom. Nem kell nagyon kidolgozni a tésztát. Kellemesen gyúrható legyen, s...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűAz oldalast megtisztítjuk, kb. 4-5 cm széles szeletekre vágjuk. Kisebbre nem érdemes, hogy belül szaftos, puha maradjon a husi. A nagyobb zsírrétegeket levágjuk, és a sütőpapírral...
Elkészítési idő: 110 perc Nehézség: KönnyűÖsszedolgozzuk a hozzávalókat és fémgyűrűben kb.100g húst formázunk
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű