- 7 db oldalas
- 1 csomag barbecue száraz pác
- 2 evőkanál mustár
- 2 dl barbecue kenőpác
A barbecue sütőt felfűtöm.
Az oldalas szeleteket megkenem a mustárral, és beledörzsölöm a BBQ száraz pácot, majd a rácsra helyezem.
3-4 órán keresztül 95-110 fokon sütöm, közben többször megkenem a kenőpáccal.
Ha megpuhult kiveszem a vizes edényt a rács alól, és kissé meggrillezem.
Itt lakik:békés el kell rabolni baszzuk bele egy vödörbe basszuk rá a tűzhelyre és már lehet is enni
Elkészítési idő: 999999999999999 Nehézség: NehézVégy egy üres üveget, meg egy tölcsért. Öntsd bele az ánizst, keveset vagy jó sokat, majd tölts rá jófajta házipáleszt.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűVágjon 48 vékony szeletet a paradicsomból és 63 a cukkiniból. A csirke szeleteket elsimítjuk, majd hosszában kettévágjuk. Megszórjuk Ducros ® Provençal keverékkel, majd rátesszük a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűÖsszedolgozom a tésztát, folpackban kicsit pihentetem. Kb 1 cm-re nyújtom attól függően, mekkora tallérokat szeretnék és pogácsaszaggatóval kiszaggatom. A pogácsákat teszem a tal...
Elkészítési idő: 2 óra + Nehézség: Könnyű