- 7 db oldalas
- 1 csomag barbecue száraz pác
- 2 evőkanál mustár
- 2 dl barbecue kenőpác
A barbecue sütőt felfűtöm.
Az oldalas szeleteket megkenem a mustárral, és beledörzsölöm a BBQ száraz pácot, majd a rácsra helyezem.
3-4 órán keresztül 95-110 fokon sütöm, közben többször megkenem a kenőpáccal.
Ha megpuhult kiveszem a vizes edényt a rács alól, és kissé meggrillezem.
Élesztőt langyos tej, cukorral elkevert tejbe felfuttatjuk. Tálba liszt bele só, olaj, felfuttatott élesztőt összedolgozzuk. Sütőlapot megolajozni, belesimítani a tésztát. Tésztá...
Elkészítési idő: 2,5 óraA húsokat kétszer ledaráljuk, hozzákeverjük a tört fokhagymát és a szódabikarbónát fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával,csomborral (borsikafűvel) és alaposan átgyúrjuk. Ha...
Elkészítési idő: 1 óraA burgonyát és a gombát megmossuk,felkarikázzuk,a lilahagymát levelekre szedjük,a többi alkotórész felkarikázzuklVáltakozva ráhuzzuk a nyársra,és grillen vagy sütőbe készre sütjük....
Elkészítési idő: 1 óra