20 dkg liszt
1 kiskanál szezámmag
1 dl meleg víz
1 ek. olaj
1/2 kiskanál só
1 kk szárított élesztő
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, az élesztőt és a sót, ezeket keverjük össze, majd a középen készítsünk egy mélyedést. Ide öntsük bele a vizet és az olívaolajat, majd az egészet jól gyúrjuk össze. Tegyük a tésztát egy liszttel megszórt deszkára, és gyúrjuk 5 percen át. A masszát ezt követően helyezzük egy olajos tálba, és lefedve 60 percig pihentetjük. A tésztát ez után nyújtsuk ki 15x30 cm-es formára, majd vágjuk ujjnyi vastag csíkokra. Kissé sodorjuk meg őket, helyezzük bele a kikent tepsikbe, majd kenjük meg őket kis vízzel, és szórjuk meg szezámmaggal. 10-12 perc alatt előmelegített sütőben készre sütjük a rudakat.
Ezt követően tetszés szerint a nyársra sorakoztattam. Csak arra ügyeltem, hogy a krumpli mellé szalonna vagy kolbász kerüljön. Végül a megmaradt páclével átkentem az egészet és kö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűItt lakik:békés el kell rabolni baszzuk bele egy vödörbe basszuk rá a tűzhelyre és már lehet is enni
Elkészítési idő: 999999999999999 Nehézség: NehézEgy tálkában keverd össze a sót, az őrölt borsot és a pirospaprikát. Ha igazán csípős bbq szószt szeretnél, akkor használj csili port. Egy nagyobb tálban szintén keverd össze...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: NehézEgy tálba szórjuk bele a lisztet, az élesztőt és a sót, ezeket keverjük össze, majd a középen készítsünk egy mélyedést. Ide öntsük bele a vizet és az olívaolajat, majd az egészet...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz