15 dkg angolszalonna
20 dkg füstölt tarja
15 dkg füstölt szalonna
20 dkg füstölt kolbász
15 dkg friss gomba fej
2-3 lilahagyma
20dkg burgonya
A burgonyát és a gombát megmossuk,felkarikázzuk,a lilahagymát levelekre szedjük,a többi alkotórész felkarikázzuklVáltakozva ráhuzzuk a nyársra,és grillen vagy sütőbe készre sütjük.Mustárral,és ketchuppal tálaljuk.
Mindent egybe dolgozok. Kalács kemyénységű tészta legyen . Pihentetem hűtőben akár 2 órát is. Finomabb, könnyebb sütni nem ragad és nem folyik ki belőle a zsiradék ! Diónyi va...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűEgy kézi habverő segítségével az élesztőt a cukorral, a kefirrel és a tojások sárgájával simára keverjük. Hozzáöntünk 3 dl kézmeleg tejet, majd 20 dkg lisztet is. Az egészet összed...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesAz élesztőt bele morzsoljuk a cukros langyos tejben, hagyjuk. felfutni addig kimérjük a többi hozzávalót. Egy tálba beleöntjük a ki mért lisztet, margarint, tejfölt, sót, tojást...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát apróra vágom és megdinsztelem, majd az összes hozzávalóval együtt egy nagy tálban kézzel jól összekeverem. Kis pihentetés után apró golyókat formázunk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű