15 dkg angolszalonna
20 dkg füstölt tarja
15 dkg füstölt szalonna
20 dkg füstölt kolbász
15 dkg friss gomba fej
2-3 lilahagyma
20dkg burgonya
A burgonyát és a gombát megmossuk,felkarikázzuk,a lilahagymát levelekre szedjük,a többi alkotórész felkarikázzuklVáltakozva ráhuzzuk a nyársra,és grillen vagy sütőbe készre sütjük.Mustárral,és ketchuppal tálaljuk.
6 db cipót csinálok egyből, meggyúrom rendesen, 20 percig pihentetem, előtte olajjal lekenem. 20 dkg zsir, 4 ek. Liszt, 2 ek. ecet, ezeket habosra keverem. A cipókat kinyújtom eg...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: NehézTócsnit készítünk a szokásos módon csak nagyobbakba Burgonya lereszelve és annyi liszttel sűrítve, hogy ne folyjon. Üssünk bele tojást és fűszerezzük (zúzott fokhagyma, bors, só,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszedolgozom a tésztát a bacon szalonna nélkül. Pihentetem 20 percig majd lazán átgyúrom, átmozgatom. Duplájára kelesztem kb 1 óra alatt. Kinyújtom 1 cm vékonyra, megszórom az...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk, befűszerezzük és hűtőben állni hagyjuk legalább egy órát. A szalonnát kb 2x2 cm-es kockákra vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk. A paprikát felkockázzuk, a hagym...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű