40 dkg liszt,
2,5 dl tej vagy víz,
2 e.k olaj,
1 t.k só,
1 t.k cukor,
fél kockaélesztő,
tejföl,
sonka,
sajt,
szalonna,
vöröshagyma
Élesztőt langyos tej, cukorral elkevert tejbe felfuttatjuk. Tálba liszt bele só, olaj, felfuttatott élesztőt összedolgozzuk.
Sütőlapot megolajozni, belesimítani a tésztát. Tésztára tejföl, sonka, szalámi, hagyma szelet, sajt.
A céklát nyersen hámozzuk meg. Ezt érdemes gumikesztyűben tenni, különben jól megfogja a kezünket. Vágjuk 1,5x1,5 cm-es kockákra és rendezzük egy tűzálló tálba. Locsoljuk meg olíva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűErre a legtökéletesebb néhány hajszálvékony szelet füstölt sonka. Vágjuk a sajtot olyan szélességű darabokra, mint amilyen a füstölt sonka, és egyszerűen tekerjük bele a sonkába. M...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Az élesztőt a langyos, de nem forró tejfölbe morzsoljuk, és megszórjuk cukorral. A liszteket egy tálba mérjük, meghintjük sóval. Elmorzsoljuk benne a főtt, áttört...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűÖsszeállítom a tésztát és jól kidolgozom. Belerakom a lisztbe a felfuttatott az élesztőt, keverjük bele a sót, morzsoljuk bele a zsírt, szórjuk bele a sajtot, majd dolgozzuk össz...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Közepes