- 80 dkg laskagomba apróra vágva
- 1 fej vöröshagyma apróra vágva
- 1 db sárgarépa szeletelve
- 1 db zöldség szeletelve
- 1/4 zeller szeletelve
- 2 dl tejföl
- 1 evőkanál mustár
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
- 1 teáskanál őrölt tárkony
- 1 evőkanál margarin
- 2 evőkanál étolaj
- 2 gerezd apróra vágott fokhagyma
- 3 evőkanál házi vegeta
- 2 db paradicsom darabolva
A gombát a margarinon, és az olajon lepirítom, hogy nedvességtartalmának nagy részét elveszítse.
Hozzá adom a hagymát, és a fokhagymát, majd 3 dl vízzel felöntöm, és bele aprítom a zöldségeket, valamint a paradicsomot.
Házi vegetával, mustárral, borssal fűszerezem, majd bele öntöm a tejfölt is. A végén tárkonnyal ízesítem.
Az elkészült ételt turmixolom, pirított zsemlekockával, vagy kockázott, pirított bacon szalonnával tálalom.
Gombapor Saját termesztésű laska gombánkat daráltuk porrá. A gomba fogyasztása minden héten fontos lenne az egészségünk szempontjából. A laska az orosz természetgyógyásza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágom, és a húst felkockázom Olajban a hagymát üvegesre párolom, hozzaadom a felkockázott húst,és együtt is párolom kevés ideig Fűszerezem só, bors,kalocsai piro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Fűszerezzük 1 kávéskanál Fűszerkeverékkel Amikor a gomba a levét elfőtte, hozzáadjuk a rizst, és...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűA gombát először a felvert tojásokba, majd útifű maghéjat, lereszelt száraz fehérjekenyeret összekeverünk ízlés szerinti fűszerekkel (pl. só, bors, cayenne bors, pirospaprika, kaku...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz