menu

Családireceptkönyv.hu

GOMBÁS SERTÉSPÖRKÖLT


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg sertéscomb
50 dkg gomba ( fagyasztott)
1 nagy fej hagyna
olaj
1 leves kocka (elhagyhato)
só, bors, kalocsai pirospaprika ( izlés szerint)
1 evőkanál liszt

Elkészítés:


A hagymát apróra vágom, és a húst felkockázom
Olajban a hagymát üvegesre párolom, hozzaadom a felkockázott húst,és együtt is párolom kevés ideig
Fűszerezem só, bors,kalocsai pirospaprika, összekeverem felöntöm, vizzel és lassu tűzön félig megpuhitom
Utána hozzadom a gombát és tovább főzőm
Amikor szinte kész van, akkor behabarom a kevés vizzel elkevert liszttel
Sült krumplival tálaltam

GOMBÁS SERTÉSPÖRKÖLT

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek, Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Egybenhagyott oldalas, töltelékkel
Egybenhagyott oldalas, töltelékkel

fél dl olaj 1 fej vöröshagyma aprítva 2 gerezd fokhagyma szétnyomva 20 dkg sertésmáj apróra vágva 4 db zsemle beáztatva, kinyomkodva 2 egész tojás fél tk őrölt kömény 1 csok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fleischküchle - sváb fasírt
Fleischküchle - sváb fasírt

Áztasd be a kisebb darabokra tépkedett, szikkadt zsemlét langyos vízbe. Vágd apróra a hagymát, a petrezselymet és a szardellát (ez akár el is hagyható, a végén tényleg nem érzed az...

Elkészítési idő: 22 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kakukkfüves grillezett karaj almaboros mázzal
Kakukkfüves grillezett karaj almaboros mázzal

A máz hozzávalóit tegyük bele egy serpenyőbe, keverjük el és forraljuk össze, majd vegyük le a tűzről. A pác hozzávalóit keverjük össze, majd forgassuk bele a hússzeleteket. Dörzsö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szuvlaki – házi pitakenyérrel


Szuvlaki – házi pitakenyérrel



A húst vágjuk fel kb. 2 cm-es kockákra. Tegyük egy tálba és locsoljuk meg olajjal, a citrom levével, fűszerezzük oregánóval, sóval, borssal. Vágjuk nagyobb darabokra a hagymát, a p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk