Kolbász
Zsír
EM 175 fok
Tepsibe zsír, rá a kolbász, 1 dl víz
Kissé megszurkálni hústűvel (no villa!)
20 perc sütés
Megfordít
Újabb 15 - 20 perc sütés
Ezután a zsír többségét leönt róla
10 - 15 perc további sütés
Itt már figyelni kell!!!
Köretnek hurkapálára fűzött krumplikarikák
A húst nagyobb darabokra vágjuk. A mustárt, a zúzott fokhagymával, pár csepp olajjal és a fűszerekkel összekeverjük, a húsra kenjük. Letakarjuk és két órán át hűtőben pihentetjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A káposzta torzsáját kivágjuk, leszedjük a töltésre alkalmas leveleket, vastag erezetét elvékonyítjuk. 2. A többi káposztát leveleire szedjük, és összecsavarva vékony szálas...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegmosom a zöldpaprikát, csumáját kivágom, magjától, ereitől megtisztítom. A főzőtasakos rizst sós vízben félpuhára főzöm, majd lecsepegtetem. Nagyobb lábasba beleöntöm a paradics...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Nehéz