menu

Családireceptkönyv.hu

Tepsis sült tarja idény zöldségekkel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4-6 adag
» 2 padlizsán
» 2 cukkini
» 4 paradicsom
» 1 fürt koktélparadicsom
» 4 hagyma
» 4 szelet tarja
» 6 szem újkrumpli
» friss rozmaring
» friss zsálya
» 1 citrom

Elkészítés:


A cukkinit és a padlizsánt felkockázzuk, nem apró, hanem inkább nagyobb darabokra vágjuk őket.
Egy hagymát felszeletelünk.
Az újkrumplikat fél centis karikákra szeleteljük és a paradicsomokat is cikkelyekre vágjuk.
Az összes feldarabolt zöldséget egy tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk és összeforgatjuk olívaolajjal.
Majd rozmaringot és zsályát tépkedünk a zöldségekre és három-négy szelet citromot is a zöldségek közé teszünk.
A zöldségágy tetejére fektetjük a tarja szeleteket. Amiket sózunk, borsozunk és egy kevés olívaolajjal meglocsoljuk.
200 C fokon 45-50 perc alatt készre sütjük.

Tepsis sült tarja idény zöldségekkel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Spanyol sertéskaraj
Spanyol sertéskaraj

A sertéskarajt megmossuk, sóval és egy kevés őrölt fekete borssal meghintjük, majd egy kevés olajat aláöntve előmelegített sütőbe tesszük. Megtisztítjuk a paradicsomot és a paprik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Betyártokány
Betyártokány

Egy nagy serpenyőben pici olajat hevítünk. Beletesszük a kockákra vágott szalonnát és megsütjük. Hozzáadjuk a szintén apróra vágott hagymát és fokhagymát és megpirítjuk. A csíko...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pácban sült oldalas
Pácban sült oldalas

A pác hozzávalóit kanállal egy tálba jól összekeverem, belenyomom a fokhagymagerezdeket is. A 2-3 ujjnyi csíkokra elvagdalt oldalast beleforgatom jól a pácba, majd pár órán át ha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Lecsós sertés szelet
Karaj - Lecsós sertés szelet

1. Kb. 50-60 dkg sertés karajt felszeleteljük, jól kiklopfoljuk! 2. Sózzuk, borsozzuk! 3. Lisztbe megforgatjuk és egy kevés olajban hirtelen megsütjük! 4. A húsokat fel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk