menu

Családireceptkönyv.hu

Sajttal töltött rántott karaj


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 60 dkg sertéskaraj,
- 1 csokor petrezselyem,
- kocka sajt,
- reszelt sajt,
- tojás,
- só, bors, fokhagyma,

Elkészítés:


A húst klopfoljuk ki, majd fűszerezzük mindkét oldalán a szeleteket sóval és borssal.
A finomra vágott petrezselymet tegyük keverőtálba, adjuk hozzá a reszelt fokhagymát, sajtot, krémsajtot és az egészet keverjük alaposan össze.
A hússzeletet terítsük ki. Az egyik oldalára kenjük a krémet, majd tekerjük fel.
A megtöltött húst a szokásos módon panírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa) és süssük mindkét oldalán aranybarnára.

Sajttal töltött rántott karaj

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött cukkini hajók
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék
Töltött cukkini hajók

A cukkinit megmossuk, előbb keresztben, majd hosszában félbevágjuk. A széleit kiegyenlítjük, a leesett cukkinit apróra vágjuk. Kivájjuk a közepét, kis csónakokat készítünk. A csóna...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hédi
Fokhahagymás  sült oldalalas
Fokhahagymás sült oldalalas

Elkészítés: A húst alaposan mosd meg, a fehér, kemény hártyákat éles késsel távolítsd el. Vágd a csontok között tetszés szerinti, egyforma nagyságú darabokra. Sózd be jól, majd ke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Imre
Hurka, Kolbász  sütése, hogy ne repedjen meg
Hurka, Kolbász sütése, hogy ne repedjen meg

Fontos, hogy a hurkát megbízható helyről szerezd be, hisz nagyon sok minden múlik az alapanyag minőségén. A hurkát és a kolbászt sütés előtt 10-15 perccel áztasd hideg vízbe, így a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: zsuzsi0629
Bácskai rizses hús
Bácskai rizses hús

Szaftos sertéspörköltet készítünk: a finomra vágott vöröshagymát megdinszteljük kevés zsiradékon, és hozzáadjuk a megtisztított, és felkockázott sertéshúst. Fehéredésig pirítjuk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk