Családireceptkönyv.hu

Rántott velő


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: családi adag
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


velő
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj

köretnek sült burgonya

Elkészítés:


A velőrózsát megmosom és a vékony hártyától megtisztítom, szokásos módon lisztbe, tojásba és morzsába panírozom...
Olajat forrósítok és kisütöm a velőt.
A rántott velőt sült krumplival és a majonézes salival tálalom.

Rántott velő

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Márti
Mézes-mustáros pác sertéshúshoz
Mézes-mustáros pác sertéshúshoz

A hozzávalókat keverd össze egy tálban, a fokhagymát reszeld hozzájuk, és már kész is van maga a pác. Ha rögtön a sütés előtt kened át vele a húst, akkor alaposabban dörgöld be vel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hortobágyi húsgombócok
Hortobágyi húsgombócok

Maradék pörköltből készítettem. A pörköltről leöntöttem a levét. A tejfölt a liszttel összekevertem és behabartam. A pörkölthúst kézi botmixerrel 1 evőkanál tejföllel kipürésítette...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Bőrös malac hagymás krumplival
Bőrös malac hagymás krumplival

A megmosott húst bedörzsöljük a fűszerekkel. Egy tepsit kikenünk zsírral, ráfektetjük a hússzeleteket, és 190 fokon 2 órán át fóliával letakarva sütjük. Amikor megpuhult, fólia n...

Elkészítési idő: 150 min
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk