- 20 dkg csiperkegomba,
- 3 dkg vaj,
- 2,5 dl tejszín,
- só,
- frissen őrölt bors,
- 1 csipet fehér bors,
- 1 gerezd fokhagyma,
A gombát tisztítsd meg jó alaposan, darabold egységes méretű részekre. A vajat olvaszd fel serpenyőben, majd párold meg rajta a gombát, ha szükséges, akkor egy kis vizet is önts alá.Amikor már szépen megpirult-párolódott a gomba, akkor keverd hozzá a tejszínt, reszeld hozzá a fokhagymát, valamint sózd, borsozd kedvedre, és a fehér borsot is add hozzá.Várd meg, amíg rottyan párat, és már kész is van a tejszínes-gombás szósz.
Előnye ennek a légfrissítőnek, hogy nem kell gyertyát használnunk, ami veszélyes lehet. Mi kell hozzá? 1/2 csésze víz 1 csomag natúr zselatin por 1 teáskanál Vodka Ételszíne...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vaníliát a citromhéjjal és a tejjel felforraljuk. Lehúzzuk a tűzről és fedő alatt 10 percig pihentetjük. A tojások sárgáját habosra keverjük a kristálycukorral, apránként hozzász...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű