- 20 dkg csiperkegomba,
- 3 dkg vaj,
- 2,5 dl tejszín,
- só,
- frissen őrölt bors,
- 1 csipet fehér bors,
- 1 gerezd fokhagyma,
A gombát tisztítsd meg jó alaposan, darabold egységes méretű részekre. A vajat olvaszd fel serpenyőben, majd párold meg rajta a gombát, ha szükséges, akkor egy kis vizet is önts alá.Amikor már szépen megpirult-párolódott a gomba, akkor keverd hozzá a tejszínt, reszeld hozzá a fokhagymát, valamint sózd, borsozd kedvedre, és a fehér borsot is add hozzá.Várd meg, amíg rottyan párat, és már kész is van a tejszínes-gombás szósz.
A húst vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, dörgöljük át jó alaposan sóval, forgassuk meg lisztben, majd pirítsuk meg mindkét oldalukat hirtelen egy serpenyőben, vékony olajon. A megpi...
Elkészítési idő: 1 óraLácd fenn!
Elkészítési idő:1. A hagymát és a paradicsomot feldarabolom. 2. A hagymát üvegesre pirítom, majd beleteszem a paradicsomot és megszórom pirospaprikával. 3. Néhány perc múlva hozzáteszem a f...
Elkészítési idő:A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, majd megpároljuk. Majd hozzáadjuk az apróra...
Elkészítési idő: 50 perc