-1 kg hús ( sertés lapocka)
-2 fej vöröshagyma
----olaj
---2 kk. pirospaprika
só,bors
---1 kg savanyú káposzta
--1 pohár rizs
A hagymát meghámozzuk, felkockázzuk apróra, kis olajon megdinszteljük, rádobjuk a megmosott, felkockázott húst
-. Sóval,borsal pirospaprikával fűszerezzük, felöntjük vízzel, félpuhára pároljuk fedő alatt.
--Hozzáadjuk az átmosott savanyú káposztát és a szintén megmosott rizst.
-Pótoljuk az elpárolgott vizet, készre főzzük.
Tejfölt kínálunk mellé külön tányéron.
1. A megmosott céklát feltesszük főzni. Érdemes szőröstül-bőröstül, mert így sokkal kevesebb megy veszendőbe a pucolás során. 2. Feltesszük a brokkolit is főni, a már forrásban lé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tölteléket készítsd el először. A hagymát kevés olajon dinszteld meg, add hozzá a fagyasztott zöldségeket kiolvasztás nélkül és a póréhagymát is. Sózd, borsozd és kevergetve páro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlívaolajon pirítsd meg az apróra vágott lila-hagymát, majd add hozzá az alaposan megtisztított, megmosott, felaprított gombát. Ízesítsd sóval, borssal és a többi fűszerrel és pár...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű