-1 kg hús ( sertés lapocka)
-2 fej vöröshagyma
----olaj
---2 kk. pirospaprika
só,bors
---1 kg savanyú káposzta
--1 pohár rizs
A hagymát meghámozzuk, felkockázzuk apróra, kis olajon megdinszteljük, rádobjuk a megmosott, felkockázott húst
-. Sóval,borsal pirospaprikával fűszerezzük, felöntjük vízzel, félpuhára pároljuk fedő alatt.
--Hozzáadjuk az átmosott savanyú káposztát és a szintén megmosott rizst.
-Pótoljuk az elpárolgott vizet, készre főzzük.
Tejfölt kínálunk mellé külön tányéron.
A burgonyát és a hagymát megpucoljuk, és négyfelé vágjuk. Tepsibe fektetjük, megszórjuk sóval, borssal, ételízesítővel, pirospaprikával, petrezselyemmel és a majoranná...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Fogunk egy hőálló tálat és a közepétől indulva kibéleljük szeletelt baconnel, úgy, hogy túllógjon az edény peremén. 2. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk-borsozzuk...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA kenyeret beáztatom kinyomkodom és hozzáadom a húshoz. Sózom, borsozom, majd a pirospaprikát, petrezselymet, tojást, hagymát hozzáadom és jól összegyúrom. A deszkát morzsával megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSütésre alkalmas tálat megszórjuk a sajt és az apróra vágott sonka felével, meglocsoljuk a tejföllel és teszünk rá vajdarabkákat. Ráütjük a tojásokat, kicsit megsózzuk, majd ismét...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű