-4-6 egész csirkecomb
-50 dkg rizs
-1 nagy fej hagyma
-1 nagy doboz tejöl
-1 tv paprika
-só,ételizesitő
-2-3 gerezd fokhagyma
-pici fekete bors
a csirkecombokat besózzuk,a paprikát és a hagymát , fokhagymát felkockázzuk,a tepsi alján elteritjük
-csurgatunk rá egy kis olajat,a megmosott rizst elsimitjuk rajta és ráhelyezve a csirkecombokat annyi vizzel feltöltjük,hogy ellepje
-fóliával lefedjük és puhára pároljuk 170 fokon
--amikor megpuhult a rizs és a csirke is kb.40-50 perc
-egy nagydoboz tejfölt összekeverünk ételizesítővel kevés borssal
-elkenjük a húson és szép barnára sütjük
Elkészítése: 1.A száraz fűszereket megőröljük, a frisseket összeszecskázzuk, vagy lepréseljük. 2.Alaposan bedörzsöljük vele a kacsát, és egy éjszakát állni hagyjuk a fűszerpácba...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes1. A csirkemell darabkákat sózd meg és pirítsd le az olívaolajon - 3-5 perc elegendő hozzá. Akkor jó, ha a hús kívül aranybarna és már középen sem nyer és puha. Ha már jó, emeld ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst szeleteljük fel, majd kicsit kiklopfoljuk. Elkészítjük a masszánkat amit ha előtte nap csináljuk meg és egy éjszakát a hús belerakjuk a masszába és a hűtőbe áll, még finomab...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű