-4-6 egész csirkecomb
-50 dkg rizs
-1 nagy fej hagyma
-1 nagy doboz tejöl
-1 tv paprika
-só,ételizesitő
-2-3 gerezd fokhagyma
-pici fekete bors
a csirkecombokat besózzuk,a paprikát és a hagymát , fokhagymát felkockázzuk,a tepsi alján elteritjük
-csurgatunk rá egy kis olajat,a megmosott rizst elsimitjuk rajta és ráhelyezve a csirkecombokat annyi vizzel feltöltjük,hogy ellepje
-fóliával lefedjük és puhára pároljuk 170 fokon
--amikor megpuhult a rizs és a csirke is kb.40-50 perc
-egy nagydoboz tejfölt összekeverünk ételizesítővel kevés borssal
-elkenjük a húson és szép barnára sütjük
A húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző este a húst ujjnyi csíkokra vágjuk, összeforgatjuk mustárral, borssal, vöröshagymával, babérral és kb. 5 evőkanál olajjal. Egy kisebb zárható dobozban egy éjszakát a hűtőben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. A sajtot lereszeljük, majd a tejföllel, a petrezs...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA baconszeletekkel kibéleljük az őzgerincformát. A csirkemellet felszeleteljük, kicsit klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A tojásokat felütjük, elhabarjuk, és teszünk bele sót, borsot,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes