Családireceptkönyv.hu

Rizses-tejfölös csirke


Írta:

Elk. idő: 25 perc
Adag: 6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-4-6 egész csirkecomb
-50 dkg rizs
-1 nagy fej hagyma
-1 nagy doboz tejöl
-1 tv paprika
-só,ételizesitő
-2-3 gerezd fokhagyma
-pici fekete bors

Elkészítés:


a csirkecombokat besózzuk,a paprikát és a hagymát , fokhagymát felkockázzuk,a tepsi alján elteritjük
-csurgatunk rá egy kis olajat,a megmosott rizst elsimitjuk rajta és ráhelyezve a csirkecombokat annyi vizzel feltöltjük,hogy ellepje
-fóliával lefedjük és puhára pároljuk 170 fokon
--amikor megpuhult a rizs és a csirke is kb.40-50 perc
-egy nagydoboz tejfölt összekeverünk ételizesítővel kevés borssal
-elkenjük a húson és szép barnára sütjük

Rizses-tejfölös csirke

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ínyenc kacsasült
Ínyenc kacsasült

Elkészítése: 1.A száraz fűszereket megőröljük, a frisseket összeszecskázzuk, vagy lepréseljük. 2.Alaposan bedörzsöljük vele a kacsát, és egy éjszakát állni hagyjuk a fűszerpácba...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Gitka
Tejszínkrémes sült csirkemell Toscan módra
Tejszínkrémes sült csirkemell Toscan módra

1. A csirkemell darabkákat sózd meg és pirítsd le az olívaolajon - 3-5 perc elegendő hozzá. Akkor jó, ha a hús kívül aranybarna és már középen sem nyer és puha. Ha már jó, emeld ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Mustáros csirkecombok serpenyőben
Mustáros csirkecombok serpenyőben

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros bundás csirkemell
Mustáros bundás csirkemell

A húst szeleteljük fel, majd kicsit kiklopfoljuk. Elkészítjük a masszánkat amit ha előtte nap csináljuk meg és egy éjszakát a hús belerakjuk a masszába és a hűtőbe áll, még finomab...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk