-4-6 egész csirkecomb
-50 dkg rizs
-1 nagy fej hagyma
-1 nagy doboz tejöl
-1 tv paprika
-só,ételizesitő
-2-3 gerezd fokhagyma
-pici fekete bors
a csirkecombokat besózzuk,a paprikát és a hagymát , fokhagymát felkockázzuk,a tepsi alján elteritjük
-csurgatunk rá egy kis olajat,a megmosott rizst elsimitjuk rajta és ráhelyezve a csirkecombokat annyi vizzel feltöltjük,hogy ellepje
-fóliával lefedjük és puhára pároljuk 170 fokon
--amikor megpuhult a rizs és a csirke is kb.40-50 perc
-egy nagydoboz tejfölt összekeverünk ételizesítővel kevés borssal
-elkenjük a húson és szép barnára sütjük
A tejfölben elkeverjük az ízesítő anyagokat (a fele sajtot is) , a másik fele sajtot a tetejére meghagyjuk. A combokat egyesével, jó alaposan beleforgatjuk a masszába.... Te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBesózzuk a combokat, és bedörzsöljük egy pici vízzel hígított paradicsompürével és a zúzott fokhagymával. Meglocsoljuk az olívaolajjal és a fűszerekkel egyenletesen beszórjuk. Teps...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékonyra szeleteltem,kiklopfoltam,sóztam,őrölt borssal megszórtam. A szeleteket lisztbe,felvert tojásba,majd újból lisztbe forgattam. Egy hőálló tálat folyékony Ra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított hagymát karikára vágjuk, sózva, borsozva a zsíron majdnem készre pároljuk. 2. Hozzáadjuk a paradicsompürét, rárakjuk a csirkemájakat, sózzuk, kevés vizet önt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz