-1 kg csirkeszárny
--3-4 gerezd fokhagyma
--2 teáskanál fűszerpaprika
--2 ág rozmaring
-1 mokkáskanál majoránna
-1 evőkanál méz
-só
-bors
-olaj
Először is alaposan mossuk meg a csirkeszárnyakat.
--Törjük össze a fokhagyma gerezdeket, majd keverjük össze annyi olajjal, amennyivel majd be tudjuk kenni az összes szárnyat, szórjuk bele a fűszerpaprikát, a rozmaringo az 1 evőkanál mézet és a majoránnát, majd ízlés szerint sót és borsot.
--Kenjük be a fűszeres olajjal a szárnyakat, és tegyük hűtőbe 1-2 órára.
--Ha letelt a pácolásra szánt idő, melegítsünk forró olajat egy serpenyőben és süsük ki a csirkeszárnyakat, vagy tegyük őket egy tepsibe és magas fokozaton süsük pirosra, úgy, hogy közben egyszer fordítsuk meg őket.
A csirkecombról a bőrt lehúzzuk. A joghurtos mártást és a corn flakes-t előkészítjük: a fokhagymát a joghurtba keverjük, a pelyhet összetörjük. A besózott combokat előbb a mártásb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat apróra vágjuk vagy lereszeljük. A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk, a héjukat majd kis kockákra vágjuk. A csirke szárnyakat megtisztítjuk, sózzuk. A cukrot ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelvágom a csirkemellet úgy, hogy jól kiterüljön, kicsit még nylon zacskón keresztül ki is klopfolom. Besózom, vagy csirkefűszerrel bedörzsölöm. Őzgerinc formába, vagy szögletes s...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Elkészítjük a pácot: összekeverjük a cayenne borsot, a limelevet, a szójaszószt, a koriandert a kókuszzsírral. 2. Megmossuk, hosszában kettévágjuk a mellfiléket, és megforgatju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű