-1 kg csirkeszárny
--3-4 gerezd fokhagyma
--2 teáskanál fűszerpaprika
--2 ág rozmaring
-1 mokkáskanál majoránna
-1 evőkanál méz
-só
-bors
-olaj
Először is alaposan mossuk meg a csirkeszárnyakat.
--Törjük össze a fokhagyma gerezdeket, majd keverjük össze annyi olajjal, amennyivel majd be tudjuk kenni az összes szárnyat, szórjuk bele a fűszerpaprikát, a rozmaringo az 1 evőkanál mézet és a majoránnát, majd ízlés szerint sót és borsot.
--Kenjük be a fűszeres olajjal a szárnyakat, és tegyük hűtőbe 1-2 órára.
--Ha letelt a pácolásra szánt idő, melegítsünk forró olajat egy serpenyőben és süsük ki a csirkeszárnyakat, vagy tegyük őket egy tepsibe és magas fokozaton süsük pirosra, úgy, hogy közben egyszer fordítsuk meg őket.
◾️A csirkemellet felszeleteljük, majd sózzuk és borsozzuk. ◾️Minden szelet húsra kerül 1 lapkasajt, 1 szelet sonka, 1 szelet barack. ◾️Ezután meglocsoljuk a mézzel/mézhelyettesít...
Elkészítési idő: 60 percA csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és kicsit állni hagyjuk. A tejfölt, a tojást, a lisztet, a lereszelt sajtot, a sót, a borsot, összekeverjük és ebbe forgatjuk bele...
Elkészítési idő: 1 óra 30 percKezdőlap Recept kategóriák Recept feltöltés Cikkek Szakácsaink Blogok Főoldal / Szárnyas Ételek / Kakaspörkölt Kakaspörkölt Feltöltő: Kautz...
Elkészítési idő: