--2 kg sertés hasaalja
--2- 3 gerezd fokhagyma, összezúzva
-1/2 teáskanál darált köménymag
-só,bors
-olaj
4-5 fej apró vöröshagyma,
-a tepsibe olaj
--Egy éles késsel, rácsozzuk be a húson lévő bőrt.
--Tegyük a fűszereket (fokhagyma, köménymag, só ,bors ) egy tálkába keverjük össze. Keverjük hozzá az olajat is . A kapott keverékkel dörzsöljük be a sertéshús minden oldalát és szobahőmérsékleten hagyjuk állni fél óráig.
--Melegítsük elő a sütőt 200 fokra (hőlégkeveréses üzemmódban). Egy serpenyőbe tegyünk kevés olajat és fektessük rá a húst. Tegyük melle a hagyma fejeket és süssük 30 percig.
---Ezután csökkentsük 170 fokra a hőmérsékletet, takarjuk le a tepsit alufóliával és süssük tovább Közben locsolgassuk saját levével amíg a hús megpuhul . Ezután a fóliát levéve süssük még 10-15 percig, hogy a bőre ropogósra legyen.( lehet egy kis sörrel is meglocsolni )
--Ezután hagyjuk a húst egy kicsit pihenni, és kb. 20 perc múlva vágjuk szeletekre és salátával, burgonyapürével,rizskörettel kínáljuk.
Ahogy én készítettem: A malaccombot bepácoltam, kókuszolaj (olíva olaj is lehet), zúzott fokhagyma, kevés reszelt vöröshagyma, bors, őrölt fűszerpaprika, őrölt kömény, őrölt bab...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A rizst kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük, majd kihűtjük. 2. A vöröshagymát és a fokhagymát nagyon finomra vágjuk, és alaposan összekeverjük a darált hússal, a tojással, f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A hússzeleteket lisztbe, tojásba, majd reszelt sajtba forgatjuk, és hőálló edénybe egymásra rakjuk. Ráöntjük a tejszínt, az edényt lefedjük, és körülbelül 1 órát sü...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KözepesAz olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és a reszelt fokhagymát, beletesszük a kockára vágott húst, sózzuk, borsozzuk, majonnával ízesítjük. Pároljuk, majd ha kívánj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű