-2-4 db rántani való tök
-15 dkg reszelt trappista sajt
-só
-ételízesítő
-A PANÍROZÁSHOZ
-finomliszt
-tojás
-zsemlemorzsa
-A sütéshez:
étolaj
A tököket meghámozzuk,( ha nagyon fiatal nem szükséges meghámozni) szeleteljük,
-Hosszúkásra vagy karikára és sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. ----Hagyjuk 10-15 percet állni.
A szeleteket bepanírozzuk úgy, hogy a sajt felét a felvert tojásba, másik felét a zsemlemorzsába keverjük.
Bő olajban kisütjük.
friss salátával tálaljuk.
A kuktában kevés olajon megdinsztelem a hagymát, fokhagymát, paprikát, paradicsomot, majd rászórom a pirospaprikát, rádobom a megtisztított körmöket, hozzáadom a fűszereket és fel...
Elkészítési idő:1. nap A 20 dkg lisztet 10 dkg vízzel és a mézzel, olajjal egy tálban elkeverjük. Mivel még ragadós a tésztánk, a végén beledagasztjuk az 1 ek lisztet is, így relatív kezelhető les...
Elkészítési idő:Egy serpenyőben megmelegítjük az olajat és a felvágott hagymát, paprikát, fokhagymát, pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a felszeletelt cukkinit, majd lassú tűzön tovább pároljuk. Mikor...
Elkészítési idő: