-2-4 db rántani való tök
-15 dkg reszelt trappista sajt
-só
-ételízesítő
-A PANÍROZÁSHOZ
-finomliszt
-tojás
-zsemlemorzsa
-A sütéshez:
étolaj
A tököket meghámozzuk,( ha nagyon fiatal nem szükséges meghámozni) szeleteljük,
-Hosszúkásra vagy karikára és sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. ----Hagyjuk 10-15 percet állni.
A szeleteket bepanírozzuk úgy, hogy a sajt felét a felvert tojásba, másik felét a zsemlemorzsába keverjük.
Bő olajban kisütjük.
friss salátával tálaljuk.
1. Napravite pripremu za rižoto. Narežite na sitne kockice dvije manje do srednje glavice luka. Gljivama odstranite stapke, a klobuke narežite na kockice. 2. Rastopite Podravk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spárgát megtisztítjuk (ha fehér, a szárát is meg kell hámozni, a zöldnek csak a fás végét vágjuk le), majd állítva vagy párolóbetéten kb. 10 percig pároljuk. A vízbe tegyünk sót,...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűA sós vízben félpuhára főtt karfiolt lecsepegtetjük. Ezalatt elkészítjük a tölteléket a következőképpen: Olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, rátesszük a dará...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű