-2-4 db rántani való tök
-15 dkg reszelt trappista sajt
-só
-ételízesítő
-A PANÍROZÁSHOZ
-finomliszt
-tojás
-zsemlemorzsa
-A sütéshez:
étolaj
A tököket meghámozzuk,( ha nagyon fiatal nem szükséges meghámozni) szeleteljük,
-Hosszúkásra vagy karikára és sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. ----Hagyjuk 10-15 percet állni.
A szeleteket bepanírozzuk úgy, hogy a sajt felét a felvert tojásba, másik felét a zsemlemorzsába keverjük.
Bő olajban kisütjük.
friss salátával tálaljuk.
A palacsinta hozzávalóit összekeverjük, a szokásosnál sűrűbb legyen, majd a palacsintákat kisütjük. A csirkemellet apró darabokra felszeljük, egy kevés olajon megpirítjuk, sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejből és a búzadarából, vaníliás cukorral, kristálycukorral, 1/2 citrom reszelt héjával tejbegrízt készítünk és kihűtjük. Miután kihűlt beleteszem a túrót és összekeverem. majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat habosra keverjük, majd serpenyőben mindkét oldalát megsütjük. Tölthetjük sonkával, sajttal, párolt gombával, stb. Zöldségekkel fogyasztjuk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű