- 200-300 g sárgabarack
- 2 tojás
-1 00 g cukor
-50 g olaj (1/2 dl )
- 150 ml tej
- csipet só
-reszelt citromhéj
- 6 g sütőpor
- 220 g liszt
-1 vaníliás cukor
-vaj a forma kenéséhez
--Serpenyő mérete 24 cm.. kikenjük vastagon vajjal
-a barackokat ketté vágjuk ,a serpenyőbe eligazgatjuk a vágott felével felfele
-a tojást+ cukrokat elkeverjük
-bele a tej +a sütőporral elkevert lisztet +csipet só+ reszelt citromhéj
-utoljára az olajat
a masszát a barackokra öntjük
-sa gázt takarékra állítjuk a serpenyőt ráhelyezzük , lefedjük és 20 percig sütjük
- majd ha a fedő bepárásodik a párát letöröljük ,visszahelyezzük és még sütjük kicsit tőpróbáig Kb, 5-10 perc
-hagyjuk kihűlni majd porcukorral megszórjuk ,szeleteljük
Keverd össze a tojássárgáját 2 evőkanál édesítő porral. Forralj tejet egy lábasban a fahéj/vaníliarúddal együtt. Forrázd le 15 percig, majd újra kezdd el forralni. Öntsd a for...
Elkészítési idő:A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tejet és az olajat, jól összekeverjük. A lisztet, a vaníliás cukrot, a kakaót és a sütőport is belekeverjük. A tojások...
Elkészítési idő: