- 200-300 g sárgabarack
- 2 tojás
-1 00 g cukor
-50 g olaj (1/2 dl )
- 150 ml tej
- csipet só
-reszelt citromhéj
- 6 g sütőpor
- 220 g liszt
-1 vaníliás cukor
-vaj a forma kenéséhez
--Serpenyő mérete 24 cm.. kikenjük vastagon vajjal
-a barackokat ketté vágjuk ,a serpenyőbe eligazgatjuk a vágott felével felfele
-a tojást+ cukrokat elkeverjük
-bele a tej +a sütőporral elkevert lisztet +csipet só+ reszelt citromhéj
-utoljára az olajat
a masszát a barackokra öntjük
-sa gázt takarékra állítjuk a serpenyőt ráhelyezzük , lefedjük és 20 percig sütjük
- majd ha a fedő bepárásodik a párát letöröljük ,visszahelyezzük és még sütjük kicsit tőpróbáig Kb, 5-10 perc
-hagyjuk kihűlni majd porcukorral megszórjuk ,szeleteljük
A tojásfehérjét habosra verem a cukorral, és hozzáadom a kakaóport, cukrot, a vaníliás cukrot és a sütőport. A tojásfehérjébe óvatosan beleforgatom a lisztet, a tojások sárgáját...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt melegítsük elő 180 fokra. A tojást a cukorral jól elkeverjük. Hozzáadjuk az olajat, ezzel is elkeverjük, majd mehet bele a szódabikarbónával elkevert liszt. A tejföllel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Rumos tejbe könnyedén megmártunk babapiskótákat és egy mély üvegtál aljára sorba rakjuk. 2. Simára keverünk 1 vanília ízű Aranka pudingport 3 dl tejjel, a babpiskótára simít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőmelegítjük a sütőt 175 fokra, és sütőpapírt terítünk 2 nagy tepsibe. A diót, a mandulát és a mogyorót durvára őröljük, majd a cukrozott narancshéjat egészen apró darabkákra vág...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű