-1 kg sertéslapocka
-2 db vöröshagyma
-1 evőkanál sertészsír
-1 db paprika
-1 db paradicsom
-1 evőkanál fűszerpaprika
-ízlés szerint só
-ízlés szerint bors
-1-1 1/2 kg krumpli ( burgonya )
A hagymát apróra vágjuk az olajon megdinszteljük, rátesszük a fűszerpaprikát.
Pici vizet öntünk rá, hozzáadjuk a zöldpaprikát és a paradicsomot, jól kiforraljuk.
Beletesszük a felkockázott húst kevergetjük fehéredésig
Befűszerezzük, és mindig pici vizet öntve alá, puhára pároljuk
Mire puha lesz a hús, finom sűrű szaftja lesz
A krumplit, nagy hasábokra vagy kockára vágjuk, összekeverjük a szaftos hússal ....készre főzzük.,petrezselem zöldel megszorjuk
Előzőnap a májat nem túl vékony csíkokra vágom,fokhagymás tejben áztatom ,a gombát szintén nagyobb szeletekre vágom,hagymát felaprítom,zsírom megpárolom-gombát hozzáadom,fűszerezem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA császárhús bőrét beirdaljuk, minden oldalát sózzuk, borsozzuk, a fokhagyma gerezdeket a húson vágott nyílásokba dugdossuk. Bőrrel lefelé fordítva, 220 fokosra előmelegített sütő...
Elkészítési idő: 110 min Nehézség: Közepeshttps://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2017/07/csulok-presben-kolbasszal.html https://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2015/12/felvagottak-adalek-izfokozo-es.html https://b...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kevés olajon hirtelen megsütjük mind a két oldalát, és egy tűzálló tálba helyezzük a szeleteket. Tetejükre sonkaszeletet t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű