70 dkg serteskaraj
-1 evokanal mustar
-4 gerezd fokhagyma
-1 dl tejfol
-2 dl tejszin
-so,bors
-zoldpetrezselye
-a hust felkockazzuk
- atkenjuk soval borsal
-keves olajon 5-6 percen at piritjuk
-ezutan felontjuk egy keves vizzel es hadjuk foni 15-20 perc
-majd atrakjuk egy hoallo edenybe
-a tejfolt + mustar+tejszin+ zuzott fokhagymat ,zoldpetrezselymet osszekeverjuk
-es leontjuk vele a husit
-180 fokon sutjuk 25-30 percig-neha megkavarjuk
ezutan lehet talalni
A burgonyát megtisztítjuk, utána jól megmossuk, az apróbbakat egyben hagyjuk, a többit ketté- vagy kockákra vágjuk. A parasztkolbászt felkarikázzuk. A hagymát, a fokhagymát megtisz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAmi úgy készült, hogy darált húsból főztem egy sűrű pörköltet. Ezután ment a jénaiba a krumpli, rá a pörkölt, erre ment a főtt tojás, ezután a karikára vágott kolbász. és ismét a k...
Elkészítési idő: 2-óra Nehézség: KözepesA levesből kivett főtt húst hagyjuk lecsöpögni, majd vékony csíkokra szedjük. A rizst megfőzzük, a répát apró kockákra vágjuk, és azt is megfőzzük külön. Közben elkészítjük a fok...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA füstölt szalonnát felkockázom, és zsírjára sütöm, majd megpirítom benne a kockára vágott kolozsvári szalonnát, a vöröshagymát . Ha a hagyma üvegesre pirult, hozzáadom a karikára...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű