70 dkg serteskaraj
-1 evokanal mustar
-4 gerezd fokhagyma
-1 dl tejfol
-2 dl tejszin
-so,bors
-zoldpetrezselye
-a hust felkockazzuk
- atkenjuk soval borsal
-keves olajon 5-6 percen at piritjuk
-ezutan felontjuk egy keves vizzel es hadjuk foni 15-20 perc
-majd atrakjuk egy hoallo edenybe
-a tejfolt + mustar+tejszin+ zuzott fokhagymat ,zoldpetrezselymet osszekeverjuk
-es leontjuk vele a husit
-180 fokon sutjuk 25-30 percig-neha megkavarjuk
ezutan lehet talalni
Vágd ki a káposzta torzsáját, és sós, lobogó vízben főzd félpuhára a zöldséget kb. 3 perc alatt. Ezáltal könnyebben tudod majd leveleire szedni. Állítsd össze a tölteléket: a karf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágom, kevés olajban megpirítom, hozzáadom a darált húst, fehéredésig kevergetem, fűszerezem és sűrített paradicsommal (vagy 1 kis konzervvel vagy egy fél parírdob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat meghámozzuk, karikákra vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a levét. Rászórjuk a maréknyi lisztet, a felvert tojást megsózzuk, ráöntjük a burgonyára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst kicsit megpirítom, összekeverem a zöldséggel, kivajazott nagyobb tűzálló tálba (vagy tepsibe) teszem. Annyi kockából készült húslevessel öntöm fel, hogy épp ellepje (kb....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű