70 dkg serteskaraj
-1 evokanal mustar
-4 gerezd fokhagyma
-1 dl tejfol
-2 dl tejszin
-so,bors
-zoldpetrezselye
-a hust felkockazzuk
- atkenjuk soval borsal
-keves olajon 5-6 percen at piritjuk
-ezutan felontjuk egy keves vizzel es hadjuk foni 15-20 perc
-majd atrakjuk egy hoallo edenybe
-a tejfolt + mustar+tejszin+ zuzott fokhagymat ,zoldpetrezselymet osszekeverjuk
-es leontjuk vele a husit
-180 fokon sutjuk 25-30 percig-neha megkavarjuk
ezutan lehet talalni
A tésztát sós vízben kifőzöm és leszűröm. Az olajat edénybe teszem a hagymát apróra beleszelem és kicsit megpárolom.Hozzáadom a darált húst amit fehéredésig főztem .Utána hozzáado...
Elkészítési idő: Gyorsan elkészü Nehézség: KönnyűA burgonyákat meghámozzuk, karikákra vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a levét. Rászórjuk a maréknyi lisztet, a felvert tojást megsózzuk, ráöntjük a burgonyára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát 1 evőkanál olajon megdinszteljük... A darált húst a fűszerekkel, a hagymával, a főtt rizzsel és a tojással összekeverjük... Vizes kézzel gombócokat készítünk......
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát meghámozzuk, felkockázzuk apróra, kis olajon megdinszteljük, rádobjuk a megmosott, felkockázott húst -. Sóval,borsal pirospaprikával fűszerezzük, felöntjük vízzel, félpu...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Nehéz