-2 bögre rizs
- 4 bögre húsleves vagy zöldségleves
- 2 sárgarépa
-1 bögre zöldborsó (fagyasztott)
- 1 bögre kukorica (fagyasztott vagy konzerv)
- 2 evőkanál olaj
- só,bors
+elő sütött karaj szeletek
Az olajon megfuttatom a rizst tepsibe helyezem majd felöntöm a száraz rizshez képest kétszeres mennyiségű húslevessel .
hozzáadom a zöldborsót és a kukoricát +.a csillagalakúra formázott sárgarépát, ráhelyezem az elő sütött hússzeleteket
-Alufóliával befedem
-180 fokra előmelegitett sütőbe tolom ..20 percig lefedve
-majd eltávolitom a fóliát és szép pirosra sütöm a húst
Villával fellazítom az esetlegesen összetapadt szemeket.
Elkészítjük a krumpli pürét,belekeverjük a hagymán megsütött ,szeletekre vágott virlit.Tepsibe tesszük,sajtot reszelünk a tetejére, és szép pirosra sütjük a sütöben.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKelleveleket blansírozunk, forró vízben kb. 5 percig. Nem baj, ha gyengéden forr a víz. Kiszedjük, lecsöpögtetjük őket. Olajon hagymát pirítunk, hozzáadunk 50 dkg darált húst és 3...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst a fogyasztás előtt 3-4 nappal korábban bepácoljuk. A pácolást minimum 1 nappal korábban el kell végezni, de minél jobban közelítjük a 3-4 napot, annál porhanyósabb és ízlete...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegmossuk a padlizsánt és 180-200 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb.50 percre. Amíg a padlizsán sül, egy lábasban felforrósítjuk az olajat, majd levesszük közepes lángra és be...
Elkészítési idő: 1.30 óra Nehézség: Könnyű