-2 bögre rizs
- 4 bögre húsleves vagy zöldségleves
- 2 sárgarépa
-1 bögre zöldborsó (fagyasztott)
- 1 bögre kukorica (fagyasztott vagy konzerv)
- 2 evőkanál olaj
- só,bors
+elő sütött karaj szeletek
Az olajon megfuttatom a rizst tepsibe helyezem majd felöntöm a száraz rizshez képest kétszeres mennyiségű húslevessel .
hozzáadom a zöldborsót és a kukoricát +.a csillagalakúra formázott sárgarépát, ráhelyezem az elő sütött hússzeleteket
-Alufóliával befedem
-180 fokra előmelegitett sütőbe tolom ..20 percig lefedve
-majd eltávolitom a fóliát és szép pirosra sütöm a húst
Villával fellazítom az esetlegesen összetapadt szemeket.
Az olajon megdinszteljük a vöröshagymát, a darált húst, és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot. Fokhagymával, fűszerekkel ízesítjük, majd a tűzről levéve belekeverünk szépen fokozat...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy nagyobb edényben ropogósra sütjük, majd kiszedjük. A hagymát karikára vágjuk, és a visszamaradt zsiradékban kicsit megpároljuk. A kápos...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tésztát felteszem főni a szokásos módom. Addig a gombát megpucolom és összevágom. A hagymát is felaprítom és kevés olajon megpárolom. Ezután hozzáadom az áttört fokhagymát majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű