-2 bögre rizs
- 4 bögre húsleves vagy zöldségleves
- 2 sárgarépa
-1 bögre zöldborsó (fagyasztott)
- 1 bögre kukorica (fagyasztott vagy konzerv)
- 2 evőkanál olaj
- só,bors
+elő sütött karaj szeletek
Az olajon megfuttatom a rizst tepsibe helyezem majd felöntöm a száraz rizshez képest kétszeres mennyiségű húslevessel .
hozzáadom a zöldborsót és a kukoricát +.a csillagalakúra formázott sárgarépát, ráhelyezem az elő sütött hússzeleteket
-Alufóliával befedem
-180 fokra előmelegitett sütőbe tolom ..20 percig lefedve
-majd eltávolitom a fóliát és szép pirosra sütöm a húst
Villával fellazítom az esetlegesen összetapadt szemeket.
A lencsét folyó víz alatt egy szűrőben leöblítjük, majd egy lábasba tesszük, és annyi vízzel, hogy 2 ujjnyira ellepje egy kis sóval és a babérlevéllel feltesszük főni. Kb. 20 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot célszerű főzés előtt 2- 3 órával beáztatni, hideg vízbe! A vöröshagymát apróra vágjuk és üvegesre pirítjuk. Ha a hagymánk megpirult tegyük rá az összevágott paradicsomot és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecsíkokat kis olajon megpirítjuk, hozzáadunk egy evőkanál szójaszószt, sót, borsot, rozmaringot. Amikor már jó színe van, a zöldségeket is. A zöldséggel ismét újra fűszerezz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst megmossuk és kb. 3*3 centis kockára vágjuk. A sertészsírt a serpenyőben felforrósítjuk, majd a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát megfuttatjuk benne. A pirospapr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű