40 darab babapiskóta
-4 dl habtejszin
-1 csomag főzés nélküli vaniliás pudingpor a legjobb az Aranka vagy Gála puding
-1 dl rum
-4 dl erős feketekávé 1 dl tej +2 kanál porcukor
-2 evőkanál kakaópor
a tejszint kemény habbá verjük ,amikor kész hozzákeverjük a vaniliás pudigport és a rum felét
-addig verjük mig megszilárdul a krém
-a kávét elkeverjük a tejjel + 2 kanál porcukorral + a megmaradt rummal
-a piskótákat beleforgatjuk a kávés rumos tejben és egy magasfalu tálba sorakoztatjuk
-meg kenjük krémmel és igy rétegezzük amig elfogy a piskóta és a krém
-utolsó legyen krém ,erre szorjuk a kakaóport
-hütöben pihentetjük
A vaníliába belekeverem a tojássárgáját. A forró pudingba belekeverjük a felvert tojáshabot. Ráöntjük a babapiskótát. Kakaóval forrón megszórjuk.
Elkészítési idő:Elkészítjük a pudingot. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd belekeverjük a felvert tejszínhabot. Ha magasabbra akarjuk a krémet, nyugodtan használjunk több tejszínt! Egy jénai tálat bebo...
Elkészítési idő: 15 minDobos krém 1: 25 dkg habosra kevert vajhoz hozzákeverünk 12 dkg puhított csokoládét. Belekeverünk 15 dkg porcukrot, 1 tojássárgáját és az egészet simára kavarjuk. Dobos krém 2:...
Elkészítési idő: