1 kg burgonya
-40 dkg sertéshús ledarálva
-1 -2 egész tojás
-só,bors, 1-2-beáztatott zsömle vagy 2 szelet fehér kenyér beáztatva
-2-3 gerezd zúzott fokhagyma
-kevés olaj a tepsi aljába amire ültetjük a burgonya feleket
- 20 dkg reszelt sajt
a burgonyát héjában megfőzzük -karalábé vájóval a közepét kivájjuk
-ha kihült megpucoljuk és ketté vágjuk hosszában
-a ledarált sertéshúst bekeverjük ,a fűszerekkel+ fokhagyma + az beáztatott zsöklék
-a kettévágott burgonyákat kanállal megtöltjük ,formázzuk
-a tepsit vagy jénait kevés olajjal megkenjük ,a burgonyákat szépen sorba beleültetjük és reszelt sajtal megszorjuk
-fóliával letakarjuk
-kb.35-40 perc mulva a fóliát levesszük és még piritjuk hogy szép piros legyen
A három bögre rizst kevés olajon előpirítjuk, majd pirítás után 4 bögre vízzel felöntjük, és só nélkül készre főzzük. A bolognai alaphoz a konzervparadicsomot összekeverjük a szer...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesOlajon megfonnyasztjuk a hagymát, rárakjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát, sózzuk. Fedő alatt puhára főzzük, majd hozzáadjuk a 6 felvert tojást. Összekeverjük, ha megszil...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűKészítse elő a káposztakeveréket: Egy nagy keverőtálban keverje össze a reszelt káposztát, apróra vágott hagymát és zúzott fokhagymát. Ez a hármas alkotja a pogácsák ízgazdag alapj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1) Kesudiós sajtkrém összeállítása Egy forró, száraz serpenyőben lepirítjuk a kesudiót. Az érett, lágy camembert sajtot darabokra tépkedjük és hozzáadjuk a kesudióhoz. Felöntjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes