6 db főtt tojás
1 evőkanál majonéz
1 doboz májkrém
1 teáskanál mustár
só
bors
1 evőkanál vaj
Piros Arany
petrezselyem
majonéz
A főtt tojásokat hosszában megfelezzük.
A májkrémet a vajjal, a sóval, a majonézzel, a mustárral, a borssal kikeverjük.
-Beleforgatjuk a villával átpasszírozott tojássárgákat.
A tölteléket kiskanál vagy habzsák segítségével, a tojássárgák helyére betöltjük. Ez a klasszikus töltött tojás
-Piros Arannyal, petrezselyemzölddel díszítjük.,Tálalhatjuk
Önmagában,tartármártással leöntve,francia saláta ágyra fektetve,vagy majonézbe rakva.
A paradicsomokat megmossuk a tetejüket levágjuk és félretesszük , a belsejüket kivájjuk , sózzuk borsozzuk és egy tálcára lefele fordítva ráhelyezzük őket . Elkészítjük a krémet ,j...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészült papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen olajos és hagyjuk kihűlni. A burgonyát f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és felvagdossuk, kiolajozott tepsibe tesszük, megszórjuk az édesköménnyel és a korianderrel, majd 180 fokos sütően 30-40 perc alatt megsütjük. Időközben m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát jól mosd meg, sózd és borsozd be, majd csomagold fóliába. Süsd puhára 180 fokon körülbelül 45 perc alatt. Ha kihűl, pucold meg és vágd fel ízlés szerint kisebb darabokra....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű