6 db főtt tojás
1 evőkanál majonéz
1 doboz májkrém
1 teáskanál mustár
só
bors
1 evőkanál vaj
Piros Arany
petrezselyem
majonéz
A főtt tojásokat hosszában megfelezzük.
A májkrémet a vajjal, a sóval, a majonézzel, a mustárral, a borssal kikeverjük.
-Beleforgatjuk a villával átpasszírozott tojássárgákat.
A tölteléket kiskanál vagy habzsák segítségével, a tojássárgák helyére betöltjük. Ez a klasszikus töltött tojás
-Piros Arannyal, petrezselyemzölddel díszítjük.,Tálalhatjuk
Önmagában,tartármártással leöntve,francia saláta ágyra fektetve,vagy majonézbe rakva.
csirkemell 3 db • só • fekete bors, őrölt Csíkokra vágjuk a csirkehúst. Megfűszerezzük és megsózzuk. Egy kis olajon puhára pároljuk.zöldborsó konzerv 130 g • cherry paradicsom 120...
Elkészítési idő: 40 min.A jégsalátát kettévágjuk, mindkét felét felszeleteljük, 1-1 tálba szórjuk. A paradicsomokat és az uborkát is felszeleteljük, egyenletesen elosztjuk a két tálban. Ké...
Elkészítési idő:A káposztát apróra vágjuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A répát és a hagymát is felaprítjuk és hozzákeverjük. A majonézt, a tejfölt, az ecetet és a fűszereket összedolgozz...
Elkészítési idő: