-1 szelet friss,csontos,bőrös sertéscomb( kb 1,5 kg -nyi)
--1 köteg zöldhagyma
-5 gerezd fokhagyma
-bazsalikom,snidling,majoranna
-kb 4 dl sör
-só, bors
-a jól megmosott húst szárazra töröljük
-börét több helyen bevágjuk
-a hagymákat és a fűszereket nagyon apróra vágjuk,ősszekeverjük kb, 4 evőkanál olajjal,sóval és borssal izesitjük.majd ezzel a keverékkel jól bekenjük a húst mindkét oldalán
Zacskóba tesszük és hütőszekrényben legalább 2 órán keresztül pácoljuk
-ezután kivesszük ,kevés olajjal kikent tepsibe helyezzük,aláöntjük a sört ,és alufóliával lefedve előmelegitett sütőben kb.1,5 órán keresztül sütjük
-közben ellenörizzük,meglocsoljuk a levével,ha elfőtte a levét kevés húslevest öntünk alá
-az utolsó 10 percben levesszük a fóliát és megpiritjuk a húst
-a sütőből kivéve 10 percre lefedjük alufóliával,majd krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk.....
- A húst fűszerezzük és bekenjük olajjal. Egy napra hűtőbe tesszük. - Mély zsebeket vágunk a húsba, és a kolbászt, a szalonnát és a hagymát a zsebekbe helyezzük. - Fólia alatt...
Elkészítési idő: 150 perc Nehézség: KözepesLedarálom a húst a fokhagymával, vöröshagymával együtt. /Ha darált húst veszek, akkor a fokhagymát, hagymát belereszelem) Hozzáteszem a beáztatott és jól kinyomkodott zsömléket, v...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesElkészítése: A karajból levágunk 2 vékony szeletet és félre tesszük. Az egész karajnak a közepét kivájjuk, hogy egy cső szerű lyukas húsdarabunk legyen. Sózzuk, borsozzuk. A kivá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, majd az olajon lassú tűznél üvegesre dinszteljük. A húst eközben először szeletekre, majd vékony csíkokra vágjuk, körülbelül ugyanakkora nagys...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű