-1 szelet friss,csontos,bőrös sertéscomb( kb 1,5 kg -nyi)
--1 köteg zöldhagyma
-5 gerezd fokhagyma
-bazsalikom,snidling,majoranna
-kb 4 dl sör
-só, bors
-a jól megmosott húst szárazra töröljük
-börét több helyen bevágjuk
-a hagymákat és a fűszereket nagyon apróra vágjuk,ősszekeverjük kb, 4 evőkanál olajjal,sóval és borssal izesitjük.majd ezzel a keverékkel jól bekenjük a húst mindkét oldalán
Zacskóba tesszük és hütőszekrényben legalább 2 órán keresztül pácoljuk
-ezután kivesszük ,kevés olajjal kikent tepsibe helyezzük,aláöntjük a sört ,és alufóliával lefedve előmelegitett sütőben kb.1,5 órán keresztül sütjük
-közben ellenörizzük,meglocsoljuk a levével,ha elfőtte a levét kevés húslevest öntünk alá
-az utolsó 10 percben levesszük a fóliát és megpiritjuk a húst
-a sütőből kivéve 10 percre lefedjük alufóliával,majd krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk.....
A hús szeleteket megpaskoljuk, mindkét oldalát enyhén sózzuk, borsozzuk. A megtisztított burgonyát megmossuk, és fél centi vastag karikákra vágjuk. A megtisztított vöröshagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csülökhúst felkockázzuk. 2. A vöröshagymát apróra felvágjuk, és az olajon üvegesre pirítjuk. 3. Lehúzzuk a tűzről az edényt, hozzáadjuk a pirospaprikát, és beletesszük a hú...
Elkészítési idő: 1.5-2 óra Nehézség: KözepesA hússzeleteket sózzuk, ha valaki szereti akkor borsozza is,? vékonyra klopfoljuk, lisztben megmártjuk, zsírban barnára átsütjük, áttesszük lábasba amiben főzni fogjuk.A maradék zs...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát sós vízben héjában megfőzzük, meghámozzuk, majd karikákra vágjuk. A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borssal meghintjük. Serpenyőben vajat hevítünk, majd a húst szép pir...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Közepes