-1 szelet friss,csontos,bőrös sertéscomb( kb 1,5 kg -nyi)
--1 köteg zöldhagyma
-5 gerezd fokhagyma
-bazsalikom,snidling,majoranna
-kb 4 dl sör
-só, bors
-a jól megmosott húst szárazra töröljük
-börét több helyen bevágjuk
-a hagymákat és a fűszereket nagyon apróra vágjuk,ősszekeverjük kb, 4 evőkanál olajjal,sóval és borssal izesitjük.majd ezzel a keverékkel jól bekenjük a húst mindkét oldalán
Zacskóba tesszük és hütőszekrényben legalább 2 órán keresztül pácoljuk
-ezután kivesszük ,kevés olajjal kikent tepsibe helyezzük,aláöntjük a sört ,és alufóliával lefedve előmelegitett sütőben kb.1,5 órán keresztül sütjük
-közben ellenörizzük,meglocsoljuk a levével,ha elfőtte a levét kevés húslevest öntünk alá
-az utolsó 10 percben levesszük a fóliát és megpiritjuk a húst
-a sütőből kivéve 10 percre lefedjük alufóliával,majd krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk.....
A burgonyát lereszeljük és kinyomkodjuk a levét. A gombát leszűrjük és a paprikával együtt apróra vágjuk. Minden hozzávalót egy tálba teszünk és jól összegyúrjuk. Ha túl lágy a mas...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 db tojást keményre főzünk. A héjától megtisztítjuk. Egészben hagyjuk őket. A darált húst befűszerezzük: A fokhagyma gerezdeket belepréseljük. A snidlinget igen apróra vagdossuk,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű