-40 dkg sertéskaraj vagy pulyka de lehet csirkemell is
-1 közepes cukkini
-1 pritamin paprika
-1 zöldpaprika
-só,sors
-2 gerezd fokhagyma
-1 kanál mustár
-0,5 dl étolaj
-petrezselyem,
-50 dkg orsótészta
Öntet
-2,5 dl natúr joghurt
-0,5 dl olivaolaj
-só,örölt bors
-petrezselyem
-a húst vékony csikokra vágjuk
-sóval,borssal zúzott fokhagymával és mustárral füszerezzük,majd félig megpiritjuk
-a cukkinit és a paprikákat csikokra vágjuk és forró olajon félig megpiritjuk
-hozzáadjuka húscsikokhoz és az egészet összesütjük,végül megszerjuk petrezselyemmel
-a kifőtt hideg tésztával összekeverjük
-az őntethez a natúr joghurtot az olajjal simára keverjük ,sóval,borssal apritott petrezselyemmel izesitjük majd összeforgatjuk a tésztával
-kicsit állni hagyjuk hogy az izek összeérjenek
A cukkinik közepét kikaparom, vegetával megszórom. A húsa egy részét megtartom a töltelékbe. Ledinsztelek egy hagymát, apróra vágott kápia / pritamin paprikát rádobom a hagymára pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFriss, üde, nyárias, paprikás, paradicsomos, tojásos. Egyszóval lecsó. Észak-afrikai stílusban. Tunéziában, Marokkóban nagyon kedvelt. De miért is ne lenne az, hiszen remek. Nekünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFél fej vöröshagymát üvegesre pirítunk egy teáskanál kókuszzsíron (kókuszzsír ITT!). Hozzáadunk kb. 450 g apró kockákra vágott sovány disznóhúst, sózzuk, majd átpirítjuk a husit, h...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű