menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldséges-húsos tésztasaláta


Írta:

Elk. idő: 45
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-40 dkg sertéskaraj vagy pulyka de lehet csirkemell is
-1 közepes cukkini
-1 pritamin paprika
-1 zöldpaprika
-só,sors
-2 gerezd fokhagyma
-1 kanál mustár
-0,5 dl étolaj
-petrezselyem,
-50 dkg orsótészta
Öntet
-2,5 dl natúr joghurt
-0,5 dl olivaolaj
-só,örölt bors
-petrezselyem

Elkészítés:


-a húst vékony csikokra vágjuk
-sóval,borssal zúzott fokhagymával és mustárral füszerezzük,majd félig megpiritjuk
-a cukkinit és a paprikákat csikokra vágjuk és forró olajon félig megpiritjuk
-hozzáadjuka húscsikokhoz és az egészet összesütjük,végül megszerjuk petrezselyemmel
-a kifőtt hideg tésztával összekeverjük
-az őntethez a natúr joghurtot az olajjal simára keverjük ,sóval,borssal apritott petrezselyemmel izesitjük majd összeforgatjuk a tésztával
-kicsit állni hagyjuk hogy az izek összeérjenek

Zöldséges-húsos tésztasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Újhagymás csirkevagdalt kakukkfüves újburgonyával
Újhagymás csirkevagdalt kakukkfüves újburgonyával

A körethez a burgonyát kefével nagyon alaposan megmosta, szárazra törölte. A fokhagymát megtisztította, a gerezdeket vékony szeletekre vágta. A kakukkfüvet és petrezselyemzöldet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar 1. Rakott krumpli Krémsajtos-kukoricás
1. Rakott krumpli Krémsajtos-kukoricás

A krumplit héjában megfőzöm, kihűtöm és meghámozom. Karikára felszeletelem. A darált húst kevés olajon megpirítom, sózom, borsozom. A krumpli karikák felét egy kiolajozott tepsib...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Rita
Lecsó
Lecsó

A hagymákat megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk. A paprikát felkarikázzuk vagy nagyobb kockákra vágjuk (ízlés kérdése), a paradicsomokat pedig negyedeljük. A hagymát az olajo...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sólet
Sólet

A babot (és a római tálat) előzőleg be kell áztatni. A hagymát a zsíron kissé megpirítjuk, a tál aljára öntjük, belerakjuk a babot, a feldarabolt húsokat, a zöldpaprikát és az (elő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk