Családireceptkönyv.hu

Paradicsomleves (anyu modra)


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Liszt
Olaj
Pirospaprika
Paradicsomle vagy suritett paradicsom vizzel higitva
So
Bors
Zellerzold
Cukor

Elkészítés:


Rantast keszitunk, mikor aranybarna levesszuk a tuzrol es megszorjuk pirospaprikaval. Felontjuk paradicsomlevel, soval, borssal, zellerzolddel fuszerezzuk. Mikor felforrt becukrozzuk es beletesszuk a tesztat, vagy nokedlit.

Trükkök, tippek, praktikák:


Nagyon egyszeru, a fuszerezese nagyban fugg a paradicsom izessegetol, ezert kostolgatva kell izesiteni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Anikó
Tárkonyos pulykaragu leves
Tárkonyos pulykaragu leves

A vöröshagymát aprítsd fel, és pirítsd meg az olajon. Tedd bele az alaposan megmosott, apró kockára vágott húst, és fehéredésig kevergesd. Ekkor fűszerezd ízlés szerint sóval, bors...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mentás borsóleves ropogós baconnel
Mentás borsóleves ropogós baconnel

Forrósítsuk fel az olajat, és pirítsuk meg rajta a megtisztított, felkarikázott újhagymát. Adjuk hozzá a borsót, öntsük fel az alaplével, és főzzük 10-12 percig. Adjunk a leveshez...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Betyár leves
Betyár leves

1 nagy hagyma, 20dkg koloszvári szalonna, paprika kalifoniai paprika étolaj. készitünk egy pörköltalapot majd a paradicsompürét is és a fokhagymát is hozzádjuk még pár percig piri...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk