Liszt
Olaj
Pirospaprika
Paradicsomle vagy suritett paradicsom vizzel higitva
So
Bors
Zellerzold
Cukor
Rantast keszitunk, mikor aranybarna levesszuk a tuzrol es megszorjuk pirospaprikaval. Felontjuk paradicsomlevel, soval, borssal, zellerzolddel fuszerezzuk. Mikor felforrt becukrozzuk es beletesszuk a tesztat, vagy nokedlit.
Nagyon egyszeru, a fuszerezese nagyban fugg a paradicsom izessegetol, ezert kostolgatva kell izesiteni.
A hagymát apró kockákra vágod és olajon üvegesre pirítod, hozzáadsz kb. fél liter vizet és a leveskockákat. Amikor felforrt belenyomod az egész tömbsajtot, és lassan hozzáadod a te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét előző nap este beáztatjuk. Másnap 4 liter vízben feltesszük főni. Amikor félig megfőtt,akkor beletesszük a karikákra vágott zöldségeket, fűszereket, a karikákra szelt füs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát és petrezselymet felkarikázzuk, a zellert, krumplit és vöröshagymát kockákra vágjuk. Ezeket étolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az egész pap...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA húst egy fazékba tesszük, hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát és az egész bors szemeket. Felöntjük hideg vízzel, ízlés szerint megsózzuk, majd elkezdjük főzni. Amíg felforr,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű