Liszt
Olaj
Pirospaprika
Paradicsomle vagy suritett paradicsom vizzel higitva
So
Bors
Zellerzold
Cukor
Rantast keszitunk, mikor aranybarna levesszuk a tuzrol es megszorjuk pirospaprikaval. Felontjuk paradicsomlevel, soval, borssal, zellerzolddel fuszerezzuk. Mikor felforrt becukrozzuk es beletesszuk a tesztat, vagy nokedlit.
Nagyon egyszeru, a fuszerezese nagyban fugg a paradicsom izessegetol, ezert kostolgatva kell izesiteni.
A hagymát apróra reszeljük, kevés olajon megdinszteljük, rárakjuk a köménymagot hagyjuk, hogy kipattogjon. Rátesszük a tört paprikát, fölöntjük vízzel, és hagyjuk forrni. A tojáso...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, és kb. egyforma nagyságúra felkockázzuk. Az olajat megforrósítjuk, majd egyszerre rátesszük az összes zöldséget. Kb. 5 -6 percet kevergetve...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA főtt kukoricáról levagdostam a szemeket, a bacont vékony csíkokra, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágtam. A felhevített olajon megpirítottam a szalonnacsíkokat, m...
Elkészítési idő: 30 p Nehézség: Könnyű