Családireceptkönyv.hu

Sólet


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg száraz bab
30 dkg sertés vagy pulyka husi
egy kis füstölt akármi
egy marék gersli (árpagyöngy)

pirospaprika
bors
zsír 2-3 evőkanál
tojás
egy fej vöröshagyma

Elkészítés:


Mindent beleteszel az edénybe ,és felengeded vízzel hogy bőven ellepje 2-3 órára beteszed fedővel letakarva a sütőbe. A vöröshagymát és a husikat kockára vágva.
Mikor már majdnem kész óvatosan beletesszük a tojásokat héjastól. Kb még 10-15 percre vissza a sütőbe. Ha túl sok leve van, akkor fedő nélkül tedd vissza.

Sólet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Fűszeres, sajtos, burgonya fasírt
Fűszeres, sajtos, burgonya fasírt

Fél kg főtt áttört burgonya lehűtve, 2 db tojás, 1 közepes hagyma apróra vágva, 1-2 gerezd fokhagyma zúzva, 15 dkg reszelt sajt, 2 kanál tejföl, 20 dkg liszt, petrezselyem, 2 kávés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos zöldborsós karfiol
Sajtos zöldborsós karfiol

A karfiolt, megmosom, rózsáira szedem és forrásban lévő sós vízben, egy késhegynyi szódabikarbónával (így szép fehér marad a színe) roppanósra főzöm, majd leszűröm. Ugyan így me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Fruzsina
Tortilla
Tortilla

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Bogi
Vegyes kása mihajlovszki módra
Vegyes kása mihajlovszki módra

A gyöngykását és a rizst alaposan megmossuk meleg vízben. Majd összekeverjük, és leöntjük meleg vízzel 2-3 órára, hogy megduzzadjon. Az ily módon előkészített kását hűtőbe lehet te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk