jmntj
A zúzát elő kell főzni, kb 1,5 óra kuktában fűszerekkel, hagymával, fokhagymával. Vaj puha lesz így. Kacsa, liba, csirkezúza is kiváló hozzá. Ha kihűlt bepanírozom,kisütöm.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA húst kiklopfoljuk, és bekenjük magyaros fűszerkeverékkel, majd hagyjuk állni egy kicsit. A burgonyát héjában megfőzzük, majd felkockázzuk, és olajban megsütjük. (Én kuktában szo...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA tarját kiklopfoljuk, besózzuk, borsozzuk. Pár perc állás után kevés zsírban kérget sütünk rá (pirítjuk). A burgonyákat meghámozzuk, karikára vagdaljuk,vagy gyaluljuk. A hagymáka...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű