100 ml víz
60 g kuszusz
1 kk. olívaolaj
1 db olívaolajos tonhalkozerv
5-6 db friss bazsalikom levél
½ paradicsom
1 marék saláta keverék
só
1. A kuszkuszhoz forrald fel a vizet. Tegyél bele egy picit sót is. Ha a víz felforrt, akkor vedd le a tűzhelyről, tedd bele a kuszkuszt és keverd el az olívaolajjal. Fedd le 5 percre és utána már fogyasztható is.
2. Keverj hozzá még egy tonhalkonzervet, kockára vágott paradicsomot, pici sót, egy marék saláta mixet és friss bazsalikom leveleket.
Kész is a finom, alakbarát ebéd.
bulgurral is jó lehet
A sajtot kb. 35 percig forró vízben állni hagyjuk és közben elkészítjük a krémet. A keményre főtt tojásokat villával összetörjük, majd hozzákeverjük a vajat, az ízlés szerinti feh...
Elkészítési idő:Kaszinó tojás: A tojásokat keményre főzzük, majd hideg vízben lehűtjük. Leszedjük a héját és óvatosan, figyelve, hogy hol van a sárgája, kettévágjuk. A tojások sárgáját habosra...
Elkészítési idő:A tojássárgáját, mustárt, sót és borsot kézi habverővel kikeverjük. Vékony sugárban, eleinte csak cseppenként adagolva, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk az olajat, ügyelve arr...
Elkészítési idő: