100 ml víz
60 g kuszusz
1 kk. olívaolaj
1 db olívaolajos tonhalkozerv
5-6 db friss bazsalikom levél
½ paradicsom
1 marék saláta keverék
só
1. A kuszkuszhoz forrald fel a vizet. Tegyél bele egy picit sót is. Ha a víz felforrt, akkor vedd le a tűzhelyről, tedd bele a kuszkuszt és keverd el az olívaolajjal. Fedd le 5 percre és utána már fogyasztható is.
2. Keverj hozzá még egy tonhalkonzervet, kockára vágott paradicsomot, pici sót, egy marék saláta mixet és friss bazsalikom leveleket.
Kész is a finom, alakbarát ebéd.
bulgurral is jó lehet
A céklát és a sárgarépát megfőzzük. A hagymát és az uborkát fél centis kockára vágjuk. A káposztát leöblítjük, hogy ne legyen nagyon savanyú, majd azt is apróra vágjuk. A megfőtt...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük és megtisztítjuk. A húst meglocsoljuk az olajjal, és tűzálló tálba helyezzük. 190 fokra elmelegített sütőben 25 percig sütjük, majd még melegen csíkokra...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA hideg tejszínből habfixálóval kemény habot verünk. A tejszínhabhoz ecetes tormát kanalazunk. A gépsonkaszeleteket deszkára fektetjük, megtöltjük tormakrémmel, majd lazán felsod...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, közben a zöldségeket megtisztítjuk és apróra vagdossuk. A bacont megsütjük, a zöldségeket egy tálba tesszük. Az olívaolajat, a balzsamecetet és a mustárt öss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű