- 600g liszt
- 2 tojás
- só
- víz
1. Először feltesszük a főzővizet, hogy forrjon mire elkészül a nokedlitészta.
2. Mindent összekeverünk, amíg sűrű, de folyós masszát nem kapunk.
3. Forró lobogó vízbe szaggatjuk.
1. A burgonyát meghámozzuk és az almareszelő durva fokán nyersen lereszeljük. 2. Összekeverjük a felvert tojással, a kolbászkrémmel, a pirospaprikával, a zúzott fokhagymával, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Preheat the oven to 200°C, fan 180°C, gas 6. Chop any fronds off the fennel bulbs and set aside for garnish. Slice each fennel bulb into six wedges lengthways, leaving the core...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy sütőpapírral bélelt tepsibe rendezzük a fűszeres burgonya szeleteket, majd megszórjuk egy kevés pirospaprikával. Előmelegített, 200 C fokos sütőben 20 percig sütjük. Ezután eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű