- 600g liszt
- 2 tojás
- só
- víz
1. Először feltesszük a főzővizet, hogy forrjon mire elkészül a nokedlitészta.
2. Mindent összekeverünk, amíg sűrű, de folyós masszát nem kapunk.
3. Forró lobogó vízbe szaggatjuk.
Egy edénybe tedd bele a krumplit héjastul. Öntsd fel hideg vízzel és tedd fel főni. Petrezselymet aprítsd fel. Ellenőrizd a krumplit pl. egy hústűvel. Válassz ki egy nagyobb darabo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált zabpehelyhez hozzáütjük a tojást, majd hozzákeverjük a sót és a vizet. Picit állni hagyjuk, amennyiben szükséges tehetünk még egy kis vizet hozzá. Sűrű nokedlimasszát kell...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyakat jol megmossuk egy talba tesszuk. Raontunk 1 ek olivaolajat , durva sot izles szerint es durvara orolt fekete borsot, jol osszekeverjuk, majd sutopapirral belelt tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverni. Annyi vizet adni hozzá,hogy se híg,se kemény ne legyen, Forrásban lévő sós vízbe szaggatni. Feljön a tetejére, hideg vízbe tenni és leszűrni.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz