50 dkg csirkemáj
hagyma
pirospaprika
olaj/vaj
1 paprika, 1 paradicsom
só, bors
majoranna
mustár
vaj/margarin
6 db kemény tojás
Májat daraboljuk
Resztel májat csinálunk
Olajon/vajon hagyma pirít, rá pirospaprika, arra a paradicsom és paprika darabolva, rá pici víz, lefed, párol kicsit.Fedő le, máj bele. (Ha elég nagy a serpenyő, mehet egyben. Ha kicsi, a hagyma felét kiszedni, és két adagban kell pirítani a májat)
Piírít, kavargat. Só, bors, majoranna (mehet bőven). Pici kakukkfű is jól áll neki, de abból ne sokat. Majoranna domináljon.
Pár perc alatt kész.
Át egy olyan tálba vagy fazékba, amiben lehet mixelni! Még melegen menjen bele 10 dk vaj.
Még só, bors, majoranna, mustár (itt már lenyaltuk a fakanalat egyszer, tehát tudjuk, mennyi kell még :-) )
A keménytojásokat villával törjük össze, és bele a trutyiba.
Trutyi a hűtőbe, hűtőből a pocakba! :-)
Egy tálban keverd össze a csirkét, a sajtot, az avokádót és a koriandert. Egy tortillát lapíts ki egy tányéron és tedd bele a töltelék negyedét. Töltsd meg az összes tortillalapot...
Elkészítési idő: 4 db Nehézség: KönnyűHähnchen- oder auch Putenbrust in kleine mundgerechte Würfel schneiden. Knoblauch pellen und in kleine Stücke schneiden oder durch die Knoblauchpresse geben. Hähnchen/Putenbrust zu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű